Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co jest w aktualnej mecie tier 1 na topa?

MrsTysia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możecie podać stronę gdzie z każdym patchem są opisane właśnie czampy TIER 1 TIER 2 itd, na wszystkie linie? Wiem, że taka strona istnieję lecz nie mogę sobie przypomnieć jej nazwy..

mqdefault.jpg

Opublikowano

Wukong, Nasus, Renekton, Jax, Shyvana, Teemo, Riven, Jax, Mundo - Moje typy, teemo jest dobry, ale trzeba wiedzieć na kogo go brać :P

Co do tych nerfów riven co jakiś czas były to dla mnie nic nie czuć i nadal mogę spokojnie uznać że jest w god tier.

928011413476457403957.png

Opublikowano

teeto to late góewno, na topie potrzebny jest tank lub offtank, co z tego, że taki teeto wygra linie 5-0 jak w late go zgaszą, nie czaje waszej logiki pickowania teeto - nie nie jestem w brąnzie

Na topa polecam mundo, ww, nasus, olaf, zapomnianego gp ( z dobrym buildem nie do zatrzymania), shen z tp tez miazga.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up wypierdalaj ze swoim GP do Wooda 50. Cos czuje ze niektórzy nawet 30lvla nie maja a juz szczekaja. Teemo jest dobry i w late tylko trzeba dobrze grzybki stawiać. Jak enemy wejdzie całym teamem w grzyba to TF praktycznie wygrany. Zabolał go nerf na ulta.

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Opublikowano

;_; GP jest słaby... W late... A to dobre :v To jest bardzo dobra postać na topa w bronzie bo: najczęściej gry są przedłużane do 30min, a to jest czas kiedy GP ma 3sec na Q i 70% kryta. Wyobraź sobie co robi z takim adc ?:) Dziękuje. Ult który w TF może dmg nie zabiera dużego, ale op obszarowy slow. W, które wyłącza wszystkie slowy, sneary, silenc itp. E, które w połączeniu z Dravem lub innym OP adc sieje miazge... Drugą rzeczą jest to, że nie umie się go budować... Ale to już mniejsza.

A teemo ? Proszę Cię... Bierzesz jakiegoś Ap topa i co to małe gówno zrobi ?

Opublikowano

;_; GP jest słaby... W late... A to dobre :v To jest bardzo dobra postać na topa w bronzie bo: najczęściej gry są przedłużane do 30min, a to jest czas kiedy GP ma 3sec na Q i 70% kryta. Wyobraź sobie co robi z takim adc ? :) Dziękuje. Ult który w TF może dmg nie zabiera dużego, ale op obszarowy slow. W, które wyłącza wszystkie slowy, sneary, silenc itp. E, które w połączeniu z Dravem lub innym OP adc sieje miazge... Drugą rzeczą jest to, że nie umie się go budować... Ale to już mniejsza.

A teemo ? Proszę Cię... Bierzesz jakiegoś Ap topa i co to małe gówno zrobi ?

Do gp wystarczy Statikk Shiv+Trinity Force jeżeli chodzi o przedmioty ofensywne, do tego dokładamy w zależności od sytuacji Warmog's Armor+Spirit Visage+Randuin's Omen i weź zabij takiego GP butki najlepiej Ionian Boots of Lucidity chyba, że przeciwnik ma mocnych carry to wtedy albo Ninja Tabi, Mercury's Treads.

Oczywiście, że teeto to słabiak, tamten wyżej za dużo się nie zna.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jax,rene,mundo,shyv,olaf

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...