Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

klawiatura do league of legends

dextigod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej czy ta klawiatura bedzie sie idealnie nadawać do lola ? 

Razer Deathstalker Extra z podświetleniem za 300 zł ?!

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Osobiście nie widzę sensu w kupowaniu "gejmingowych" klawiatur, zwykła klawiatura z kilkoma dodatkowymi, nieprzydatnymi opcjami -.-

Polecam taką z logitecha za 50zł, są idealne. Najprostsze klawiatury.

Jedyne gejmingowe sety potrzebne do lola imo to myszki. Myszka jest dość ważnym elementem dobrej gry.

Opublikowano

Jeżeli grasz raczej tylko w lola to nie kupuj, nie opłąca się. Ja kupiłem Gammingową ale ja gram w inne gry itp. jezeli nie grasz dużo to lepiej nie kupuj.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Najgłupsza rzecz jaką byś zrobił to tą klawe kupił . Czym to sie różni od klawy za 30 ZŁ nie szkoda ci hajsu na takie coś ? Możesz sobie myszkę kupić ale to też raczej zbędne :)

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Nie opłaca ci się, wywalanie hasju. LoL nie wymaga super duper klawiatury, wystarczy jakaś za 30 złoty, ale osobiście polecam Logitech'a K360. 90 złoty, a klawisze programowalne itd. już masz.

Gamerskie klawiatury i myszki to wywalanie hasju ;*

Jeśli Tobie wystarczy myszka za 20 zł to gracz z Ciebie słaby, bo taka myszka ma w chuj mało HZ przez co spowalnia czas reakcji. ;) Klawiatury mechaniczne są 2x lepsze od membranowych, ale co ja wam będę mówił, wiecie lepiej.

A czy ja mówię że mam za 20 zł ? Nie, po prostu dałem przykładową cenę.

928011413476457403957.png

Opublikowano

Oplaca sie,ale jak juz chcesz kupowac to lepiej RAZER DEATHSTALKER ULTIMATE z ekranem,na ktorym mozesz wlaczyc timery do lola (wszystkich buffow,barona i smoka)

Xaltor_eune_121_1_nozg.png

Opublikowano

Pewnie, że warto kupić jakąś dobrą klawiature, ale nie tego razera. Pomyśl nad jakąś mechaniczną. Jakiś czas temu mozna było dorwać fajne Tesoro za ~350zł.

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Ja osobiście posiadam Razer BlackWidow Ultimate, i lepiej mi się gra niż na zwykłej. Klawisze są bardziej wypukłe, ale jest strasznie głośna. Czasami nawet rodzice krzyczą z dołu xD.

Ceny w polsce nie znam ale w Niemczech zakupiłem za..140€ bodajże.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nie opłaca ci się, wywalanie hasju. LoL nie wymaga super duper klawiatury, wystarczy jakaś za 30 złoty, ale osobiście polecam Logitech'a K360. 90 złoty, a klawisze programowalne itd. już masz.

Gamerskie klawiatury i myszki to wywalanie hasju ;*

No czy ja wiem, osobiście posiadam klawe Logiteh g105 Gaming Keyboard i jest naprawdę dobra, czuć różnicę miedzy klawą za 20 czy 80zł atą za 200.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Gamerskie myszki i klawiatury to wywalanie hajsu

Jeśli Tobie wystarczy myszka za 20 zł to gracz z Ciebie słaby, bo taka myszka ma w chuj mało HZ przez co spowalnia czas reakcji. ;) Klawiatury mechaniczne są 2x lepsze od membranowych, ale co ja wam będę mówił, wiecie lepiej.

Opublikowano

Ja osobiście posiadam Razer BlackWidow Ultimate, i lepiej mi się gra niż na zwykłej. Klawisze są bardziej wypukłe, ale jest strasznie głośna. Czasami nawet rodzice krzyczą z dołu xD.

Ceny w polsce nie znam ale w Niemczech zakupiłem za..140€ bodajże.

to jest 600zł a kolega chcę za 300...

Opublikowano

to jest 600zł a kolega chcę za 300...

Są tańsze odpowiedniki jak np Razer BlackWidow (nie Ultimate), kosztuje ponad 300 ale warto.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

1. A to lepiej kupic Black Window niz Dealhstalker?

2. Jak Black WIndow to czy opłaca sie kupic ją bez klawiatury numerycznej? Jak dla mnie to jest zbędnie ale niewiem czy klawiatura nie bedzie za mała :/

Odpowiedzcie mi na te 2 pytania prosze !

Albo możecie też podac inne klawiatury mechaniczne o ile jest  jakaś różnica między mecha a zwykłą :)

Na LCS widzialem u Cloud 9  fajna meche ale za 500 zł :/

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

A ja mam myszke z Tesco za 10 zł od 3 lat  xDDD  i wbiłem nią platyne.

Wszystkie klawiatury do lola będą takie same :)

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

@up 

Człowieku zrozum to, że ja mam klawe za 30 zł i mi sie źle gra bo trzeba mocno przyciski naduszac i nie wmawiaj mi ze kazda bedzie taka sama bo to nie prawda !!!

graphic.png

Opublikowano

myszkę mam za 150zł, 5000Hz, ale i tak ustawione maksymalnie 1300 ?

myszka to ok bo to jest b. ważna rzecz

klawiatura - posiadam z tesco za 30zł? i dla mnie ok. kupiłbym lepszą ale to na prawdę jakbym nie miał wydać na co innego, ale jeśli miałbym mało kasy to bym kupił coś takiego:

http://www.morele.net/klawiatura-gigabyte-force-k3-536224/
http://www.morele.net/klawiatura-genius-kb-g265-577589/

a jak chcesz klawę to masz :D

http://allegro.pl/klawiatura-dla-graczy-razer-deathstalker-krk-fvat-i3991146299.html

ale polecam to cudo: 

http://allegro.pl/klawiatura-przewodowa-podswietlana-roccat-isku-i3996925107.html

tak wspomagasz ROCCAT 

Opublikowano

Ale poda ktos jakąs dobra, mechaniczną klawiature z dodatkowymi przyciskami i podświetleniem ?

myszkę mam za 150zł, 5000Hz, ale i tak ustawione maksymalnie 1300 ?

myszka to ok bo to jest b. ważna rzecz

klawiatura - posiadam z tesco za 30zł? i dla mnie ok. kupiłbym lepszą ale to na prawdę jakbym nie miał wydać na co innego, ale jeśli miałbym mało kasy to bym kupił coś takiego:

http://www.morele.net/klawiatura-gigabyte-force-k3-536224/
http://www.morele.net/klawiatura-genius-kb-g265-577589/

a jak chcesz klawę to masz :D

http://allegro.pl/klawiatura-dla-graczy-razer-deathstalker-krk-fvat-i3991146299.html

ale polecam to cudo: 

http://allegro.pl/klawiatura-przewodowa-podswietlana-roccat-isku-i3996925107.html

tak wspomagasz ROCCAT 

Podobno ta Roccat Isku jest niewygodna :)

graphic.png

Opublikowano

Ja mam klawiaturę za 50 zł i nie widzę sensu w kupowaniu droższej.

Też gram na takiej za 40zł i nie sprawia mi problemów, to zależy od przyzwyczajenia do klawy, ale jak ktoś ma duży portfel.

Mi jest szkoda tyle wydać, wolę coś innego sobie kupić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...