Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Psychofanki biebera i kwiata

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano. Jako iż dużo powstaje takich bezsensownych dyskusji to ja też taką zrobię. Temat dyskusji jest taki jak w temacie, mianowicie chodzi o psychofanki biebera i kwiata. Co o nich sądzicie? Ja powiem tyle, że te 10-latki mają usrane w baniach, tak bardzo bronią swoich "idoli". 

xh56.png

Opublikowano

Dla mnie bardziej żałośni są jego psychohejterzy. Fanki z niego wyrosną, a ci wszyscy ich hejterzy będą chorzy psychicznie do końca życia. 

Opublikowano

Tak działa wolny rynek. Idoci napędzają spilarę nienawiści, a przy tym osoba która jest jej celem zyskuje popularność. Śmiechłem z cebulaków, którzy w 2014 tego nie rozumieją

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

A mnie to nie przeszkadza. Róbta co chceta, chcieliście demokracji to mata. Jestem tylko ciekawa, co dziesięciolatki będą w stanie zrobić dla idola za 20 czy 50 lat  xD 

Qui est le prochain?

Opublikowano

debile i idiotki napędzają frajerów , gdyby nie te "dziewczynki" to by nikt o nim nie słyszał . Szczerze skończy jak wszyscy sławni "zaćpany"

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Tak działa wolny rynek. Idoci napędzają spilarę nienawiści, a przy tym osoba która jest jej celem zyskuje popularność. Śmiechłem z cebulaków, którzy w 2014 tego nie rozumieją

spilarę?

Hejterzy dają im więcej sławy niż ich fanki, taka prawda.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Nie słucham ich muzyki i nie interesują mnie zbytnio, ale kiedyś spytałem się takiej dziewczyny dlaczego słucha Kwiatkowskiego i dlaczego on jest  jej idolem, odpowiedziała mi: "za to, że jest i chce spełniać swoje marzenia". Spytałem się o inne argumenty i w odpowiedzi usłyszałem: "Musimy o tym rozmawiać ?" :/

Opublikowano

hey ale przecież to jest normalny cykl rozwoju człowieka ze w jakimś wieku sobie ktoś wybiera jakiegoś typa i jest jego fanem wyrosnie z tego po czasie

Opublikowano

Tak szczerze, uważam to za dziwną trochę rzecz, ale w moim otoczeniu osobistym nie ma ani fanek bibera ani tego kwiatkowskiego, więc mnie nie obchodzi co one robią.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja jestem obojętny co do Bibera i Kwiata, ale fanki, to o jezusie...

Najlepiej poddać je przymusowemu leczeniu, bo to co czasami odwalają woła o pomstę do nieba.

Uważam je za chore psycholki.

9368_gold.png

Opublikowano

Bo co ? Bo spełnia swoje marzenia ? Bo ładnie się ubiera ? BO LUBI W DUPE ?!

Nazywasz go pedałem bo co? Ładnie się ubiera? Nosi rurki? Ma grzywkę? Lubi w dupę?

Wyprzedziliście mnie.

To jest właśnie najgorsze, skrytykujesz psychofanki, to będzie "Mamy prawo do swojego zdania, możemy uwielbiać kogo chcemy" itp. itd. Ale już powiesz, że go nie lubisz (czy nawet, że "za nim nie przepadasz"), to reakcja całkiem inna - "Jak możesz tak mówić, obrażasz nas, masz coś do niego to masz coś do nas, pedał z ciebie, bo nie lubisz kFiAta"...

Szkoda słów.

Dawać tę służbę wojskową.

PS. Ciekaw jestem ich reakcji, gdyby go poznały jako łysego faceta w dresach.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Tak szczerze, uważam to za dziwną trochę rzecz, ale w moim otoczeniu osobistym nie ma ani fanek bibera ani tego kwiatkowskiego, więc mnie nie obchodzi co one robią.

Dokładnie. Na szczęście. Nie wytrzymałabym z osobą, która nawija o piosenkarzu, który DLA MNIE jest nikim, po prostu nie znam, nie interesuje mnie.

Co myślę o tych "fankach"? Ach, ta młodość... Z wiekiem przejdzie, oby! :P

Opublikowano

Nie chcę komentować takich rzeczy ale nie widzę innych określeń dla takich osób które by się pozabijały dla wykonawcy (w tym wypadku Kwiatkowski/Bieber) niż idiotki. No bo w sumie, Kwiatkowski to taki drugi Bieber. Tyle, że polski. Większość jego fanek jest w wieku 15-18 lat, zdarzają się osoby powyżej tej linii ale one są już raczej tymi 'cichszymi' (?) fankami. Nie mam prawa mieć nic do tego jak on się ubiera, jak się zachowuje, jak żyje bo przecież go nawet nie znam ani nie jestem nim aby decydować o powyższych kwestiach ale na jego miejscu i na miejscu faceta byłbym po prostu facetem. Broń boże, jak ktoś jest miły i okazuje dużą czułość, czy tam jest tzw. 'miękki' to przecież nie jest z nim nic nie tak, ale tutaj to już chyba zachodzi tego za dużo aby zyskać ten internetowy fejm. Przynajmniej ja to tak odnoszę.

Opublikowano

W sumie nie obracam się w otoczeniu takich osób więc ciężko mi oceniać. W gimnazjum miałem w klasie fankę Biebera i chyba była to ta jedna z normalniejszych i nie było jak odczuć tego, że jest jego fanką. 

Opublikowano

nie rozumiem przypierdalanka, gdybym miał oceniać muzyków po tym jaki ma fanbase to nie miałbym kogo słuchać, chuj wbijam w jakieś upośledzone dzieci które mają niagarę w majtkach na jego widok, bardziej mnie interesuje co sam gościu ma do zaoferowania, a po tym co ostatnio od niego wychodzi to śmiało można powiedzieć że w przyszłości będzie robił jeszcze większe sztosy

Opublikowano

a po tym co ostatnio od niego wychodzi to śmiało można powiedzieć że w przyszłości będzie robił jeszcze większe sztosy

Że kto?

Opublikowano

nie obchodzą mnie śmiecie z takim gustem, niech słuchają czego chcą, może kiedyś z tego wyrosną.

fanki tych artystów w zdecydowanej większości nie ukończyły nawet 18 lat czyli są tępe i myślę, że można zamknąć w tym momencie te dyskusje.

Opublikowano

Mam wyj&*%ne na te gwiazdy pop według mnie to muzyka dla debili...

Tekst albo o cyckach albo o dziewczynie -,-

A rap to tylko o "cienrzkim rzyciu w patolowej dzielnicy"

A metal to tylko o zjadaniu kotów

Opublikowano

Szczerze? Nie słyszałem piosenek ani jednego ani drugiego, bo nie słucham radia.

Przynajmniej ja nie mam raka xD

BÓG = CZŁOWIEK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...