Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S23 - Nowa Postać = Nowy Nick!

Noix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

W związku z tym, że jutro wychodzi nowy serwer potrzebuję NOWEGO, ODMIENNEGO nicka ;)

moje stare już mi się znudziły tzn: Noix, Jestem, Ziojo...

Wymyślcie coś, za każdą propozycję leci +!

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Spam :) daj sobie nick np luu muu puu kuu albo SuPeRmEn a najlepiej TwOjaStArA a jak chcesz byc "miszczem" to zrób szamanke i daj nick BuFfCiA

RMCF

Opublikowano

Xion :D , nXoN ;pp

nXoN mi się podoba :)

Macie jeszcze jakieś propozycje?

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Dawaj KOnAn i gitez majons !;D

To mi jakoś się nie podoba :/

+

@up

Tiledo też ciekawe :D

Opublikowano

ScRoMnY

Virginin

TheOnlyOne

Unitas xDD

Schwerin

jeśli masz być legendarnym top 1 serwera 23 ustaw sobie nick FuBu/Kapral/HASASSIN/JayZon

:lol: :lol:

MOJE POSTACIE:

tmyt2 Woj body 89 lvl OFF

tmyt2 Surka Wp 92 lvl i rośnie OFF (miał śmiercio +9 :) )

tmyt2 Ninja dagger 91 lvl OFF

csyt2 Ninja dagger 97 lvl OFF

csyt2 Surka WP 101 lvl OFF (skradziony)

yt2game szaman smok 89 lvl OFF

yt2game woj mental 93 lvl OFF

sdlongju bm 86 lvl OFF

DongLve dagger 81 lvl OFF ;p

DongLve szaman smok 84 lvl OFF

DongLve szaman Healer 87 lvl OFF

DongLve Woj body 90 lvl OFF

KXmetin szaman healer 98 lvl OFF

Diwang Woj body 82 lvl ON

Diwang sura BM 79 lvl ON

Opublikowano

Nick to powinno być coś co ty wymyśliłeś. Jest to odzwierciedlenie ciebie, a nie kogoś innego... Tobie się podobało Noix i tak zrobiłeś. Nie widze sensu, abym ja chodził z nie swoim nickiem..

Pozdrawiam

regl.png

Tak userzy MPC dbają o regulamin! ^^

Co kryje spoiler?

Jeszcze troszke!

Zaraz będzie koniec.

Żartuje!

Prawie już prawie!

iiii....

Chciało Ci się klikać? o_O

Opublikowano

@Soul

w sumie masz racje ;x

Dobra, powiedzcie mi jeszcze czym mam grać? :/ Potrzebuję postać, którą będę w miarę szybko expil i nieźle walił w PvP

-Body

-Mental

-Sura WP

^ te 3 klasy mnie korcą :/ którą wybrać i jakim ustawieniem iść?

Sorry, że takie noobskie pytania, ale pół roku na globalach nie grałem :/

Opublikowano

Mental lub body ?

Zrób sobie mentala szybko wbijesz ten 29 lvl sporo zarabiając nie wydając yangów na poty. Co za tym idzie zawsze te pare k więcej na 29 lvl zmień profesje na body i gotowe. ;)

Dalej to juz chyba sobie sam poradzisz. :D

Opublikowano

Ja myśle ,ze lepiej grac WP , tanie ku ,szybko rozwala metki jak jest czarowane ostrze :)

a co do skilli to poczytaj gdzies o tym na forum.

Opublikowano

WP jest najbardziej uniwersalny.. najlepsza postać do pvm a od 70lvla koksi także w pvp (zależy też od bulidu).

Przepisuję obrazki , robie spolszczenia oraz pomagam. Nie oczekuję 5* wystarczy , że podziękujesz.

我喜欢煎饼. 我玩波兰服务器. 有时,在私下进行。

Expie na warnach od Mou. :D

Opublikowano

Ja mam zabójczy nick :)TukidydeS A co do klasy to WP ;)

Ciekawy nick :)

Biorę WP - aura wspomaga przy rozwalaniu metków i expie + ochronka ;]

Buildem pojadę tym

Aura -> Ochronka -> Wir -> Palec -> Strach

Chyba niezły build? Zawsze nim grałem na privach :P

I biorę zabójczy nick Mariana :)

@Merkon

heh nigdy nie miałem nawet 1lv ninja na globalu :D

na privach to wiesz banał, ale na PL co innego.

Ninja nie expi się za łatwo, ale w PvP ze skillami G/P wymiata

Ja chcę coś uniwersalnego co jest dobre w expie jak i PvP i jest nim Sura Weapon

Mental koxi w PvM - ale cóż z tego jak pewnie każde PvP będę przegrywał ? :P

Body - kox w PvP ale PvM inna bajka :P

Tak więc jak napisałem biorę Surę WP i nick TukidydeS :)

Zapraszam do Jinno po otwarciu serwera!

Temat można zamknąć!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...