Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pare pytań dotyczących nowego systemu aukcji

Baku.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze co to są te całe moduły ? 

Po drugie za ile mniej więcej chodzą desy za 250k ?

Po trzecie za ile chodzi cytadelka? 

Serwer PL1

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

1. Moduły są wykorzystywane do Stacji bojowych (kamieni).

2. Dresy chodzą po więcej niż 800 mln kredek (zależy też od tego jaki serwer). Ale w ostatnich momentach napewno wiele osób będzie próbowało cię podbić, więc będzie ciężko.

3. Citadela widziałem za więcej niż 1 mld, bo wiele FE napaliło się na niego. Więc ja bym zaczekał aż większość będzie go miała i jak cena zmaleje to dopiero podbijać aukcje. Ale tak jak mówiłem wszyscy dają na ostatnią chwilę.

Opublikowano

1. Moduły są wykorzystywane do Stacji bojowych (kamieni).

2. Dresy chodzą po więcej niż 800 mln kredek (zależy też od tego jaki serwer). Ale w ostatnich momentach napewno wiele osób będzie próbowało cię podbić, więc będzie ciężko.

3. Citadela widziałem za więcej niż 1 mld, bo wiele FE napaliło się na niego. Więc ja bym zaczekał aż większość będzie go miała i jak cena zmaleje to dopiero podbijać aukcje. Ale tak jak mówiłem wszyscy dają na ostatnią chwilę.

To normalka aukcje zawsze się podbija tuż przed końcem :P 

Na PL1 najwyższe ceny chyba nie? 

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Raczej tak. Tam gra najwięcej osób z tego co wiem.

Na pl3 ceny nie przekraczają nawet 1 mld.

A i ja mam pytanie dotyczące handlu. Bo pamiętam że za wygraną aukcje gracz premium dostawał ileś tam % kredytów z wygranej aukcji. Czy teraz też to jest?

Opublikowano

Raczej tak. Tam gra najwięcej osób z tego co wiem.

Na pl3 ceny nie przekraczają nawet 1 mld.

A i ja mam pytanie dotyczące handlu. Bo pamiętam że za wygraną aukcje gracz premium dostawał ileś tam % kredytów z wygranej aukcji. Czy teraz też to jest?

Chyba zwracali jakieś tam 2# czy tam % ale to musisz popatrzec w zakładkach tam gdzie sie kupuje w info.

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Przecież teraz widać ile kto daje na handlu więc sam możesz popatrzeć :P

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

No i to jest trochę głupie. Teraz tylko klikniesz "Licytuj" i automatycznie podbija o 10k kredek. Kiedyś to było ryzyko wystawić ileś kredytów, bo nie wracały. Teraz aukcja to jest pikuś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...