Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Optifine oraz Rei's minimap.

Gość aras056092

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie

1.prośba - poproszę o link do OptiFine , i Rei´s minimap do 1.7.4 . Ja nie mogę nigdzie znaleźć . I zeby to było w WinRar

2.pytanie - mając wersje 1.7.4 mogę grać na serwerach 1.7.5 ?

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie czym się rózni OptiFine Ultra od HD ?

Opublikowano

Aha jeszcze link do Rei's minimap 1.7.4 by się przydał ;)

Opublikowano

VoxelMap oprócz zwykłej mapy ma jeszcze automatyczny tryb jaskiniowy i możliwość pokazania graczy i mobów na mapie (wszystkie te opcje działają na multi, dlatego to też poniekąd cheat. W rei's minimap tak nie jest.)

Opublikowano

a opłaca się instalować ten Voxelmap nie dostane bana za niego ?

Opublikowano

Jest kompletnie niewykrywalny. Spokojnie możesz go używać :)

Jeżeli dostane bana zjem cię .

Ale chciałbym uszłyszeć jeszcze opinie innych o Voxelmap zanim go zainstaluje .

Opublikowano

Możesz mi zaufać :) Używałem tego modu przez długi czas na serwerach i nic się nie stało. Tak na prawdę to modyfikacja podchodząca tylko pod cheat. Daję ci 100% że nikt cie nie wykryje.

Opublikowano

Emm VoxelMap nie wykrywalny coś jak zanmap tylko jak na HC będziesz robił non-stop krety to wkońcu ktoś doniesie i admin każe przesłać ss i będziesz miał przesrane ;3

@Edit Lepiej Reisa ;3

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Niestety na razie Rei's minimap jest na 1.7.2 http://www.games-utilities.com/reis-minimap-mod-minecraft-1-4-4/ , jednak większość serwerów pozwoli ci wejść na minecrafcie 1.7.2 jeśli są domyślnie na wyższe wersje. Co do Voxelmap to jedyne czym różni się od wcześniej wymienionej mapki to to, że posiada opcję radaru (czyli cheat, to samo było w rei's minimap, ale chyba od 1.5 autor uznał to za zbyt duże ułatwienie i usunął tę opcję), także możesz tworzyć waypoints jako strumienie światła, co poniekąd pomaga w orientacji. Na singleplayer możesz teleportować się do tych punktów, jednak jeśli grasz na multi i nie masz dostępu do komendy tp to ta opcja będzie dla ciebie zablokowana. Osobiście nie polecam Voxelmap, tak samo jak innych "wspomagaczy" (nie technicznych :D ) do minecraft. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...