Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy mam problem

LysyWsA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem odnośnie gry w metin2 od czasu kiedy gram na serverze Travica gdy minimalizuję clienta po 10/15 sekundach mi go wypierdala nie wiem od czego to jest ponieważ wszyscy z którymi gram tak nie mają to nie jest od clienta grałem wcześniej na innym serverze i było ok a teraz chuj wie co się stało.. proszę o pomoc.

marihuanabitwa.png

Opublikowano

Nie, nie wiem sorrki za tą chaotyczność ale denerwuję mnie to już. Chodzi o to że kiedy gram na pełnym ekranie to czasem stanę sobie w mieście i chcę zobaczyć co np: dzieje się na fb kiedy już zminimalizuję clienta gra wyłącza się po jakiś 15/30 sekundach a czasem jeżeli wejdę znów w clienta wcześniej niż wygaśnie to zamiast np mobka widzę jakiś biały kwadrat lub coś takiego i client się wyłącza. :( proszę o pomoc

Aha i dodam jeszcze 1 że dzieję się to tylko wtedy kiedy jestem już w grze, jeżeli zminimalizuję clienta przed wyborem ch to client po minimalizacji się nie wyłącza. Nigdy wcześniej tak nie miałem nie podkręcałem kompa ani nic przy nim nie grzebałem każdy inny gracz nie ma takiego problemu z tym clientem.

marihuanabitwa.png

Opublikowano

Nie, nie wiem sorrki za tą chaotyczność ale denerwuję mnie to już. Chodzi o to że kiedy gram na pełnym ekranie to czasem stanę sobie w mieście i chcę zobaczyć co np: dzieje się na fb kiedy już zminimalizuję clienta gra wyłącza się po jakiś 15/30 sekundach a czasem jeżeli wejdę znów w clienta wcześniej niż wygaśnie to zamiast np mobka widzę jakiś biały kwadrat lub coś takiego i client się wyłącza. :( proszę o pomoc

Aha i dodam jeszcze 1 że dzieję się to tylko wtedy kiedy jestem już w grze, jeżeli zminimalizuję clienta przed wyborem ch to client po minimalizacji się nie wyłącza. Nigdy wcześniej tak nie miałem nie podkręcałem kompa ani nic przy nim nie grzebałem każdy inny gracz nie ma takiego problemu z tym clientem.

Może to głupie ale sprawdź wymagania sprzętowe.

Zmniejsz w opcjach grafiki wszystko tak żeby było jak najsłabsze.

Wyłącz wszystkie zbędne programy, boostery i inne i wtedy sprawdź.

Opublikowano

Może to głupie ale sprawdź wymagania sprzętowe.

Zmniejsz w opcjach grafiki wszystko tak żeby było jak najsłabsze.

Wyłącz wszystkie zbędne programy, boostery i inne i wtedy sprawdź.

Zawszę tak mam wszystko na słabych wymaganiach, wyłączone zbędne programy i nic to nie pomaga.

marihuanabitwa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...