Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z laczeniem ze strona margonem

Oliskon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam moj problem polega na tym, ze podczas grania wywala mnie z margonem i gdy probuje sie polaczyc wyswietla mi sie blad, ze nie mozna polaczyc ze strona margonem

post-342295-0-81229300-1393687935_thumb.jpg

Opublikowano

Witam moj problem polega na tym, ze podczas grania wywala mnie z margonem i gdy probuje sie polaczyc wyswietla mi sie blad, ze nie mozna polaczyc ze strona margonem

Dzieję się tak tobie często? I czy po np. 10 min wraca wszystko do normy? Jeżeli tak, to masz coś co ja miałem. Polecam program TCP Optimizer. Gdzieś na forum margonem wyczytałem, że trzeba tego programu użyć. Nie jak dokładnie trzeba go ustawić, ale gdzieś na forum margonem powinien być poradnik dot. tego ;)

Opublikowano

Dzieję się tak tobie często? I czy po np. 10 min wraca wszystko do normy? Jeżeli tak, to masz coś co ja miałem. Polecam program TCP Optimizer. Gdzieś na forum margonem wyczytałem, że trzeba tego programu użyć. Nie jak dokładnie trzeba go ustawić, ale gdzieś na forum margonem powinien być poradnik dot. tego ;)

Dzieje sie  tak bardzo czesto, po 5 minutach grania mam przerwanie polaczenia i po probie refa strony wyskakuje mi ten problem, lecz gdy odswiezam 2 raz wszystko dziala, i znowu po 5 minutach mnie wywala. Sprobuje z tym TCP Optimizerem i dam znac

Nie moge znalezc poradnika to tego TCP Optimizera, a nie chce czegos zepsuc ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...