Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jaki to silnik?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale chodzi o to, że jest to silnik, który można pobrać i wrzuca się pliki do publichtml

i takie coś jest.

Robiłem to już kiedyś ale teraz dl nie mogę znaleść

więc proszę o dl.Ja sie nie pytam w czym ona jest napisana -,-

Opublikowano

Ale to nie jest żaden cms żeby go wrzucić na serwer zainstalować i mieć stronę. To jest własno ręcznie napisana strona, skrypty i cała reszta. 

Opublikowano

nie -,-

to jest coś podobnego do addbanner ja to kiedyś miałem z neta a teraz tego nie mogę znaleźć,,,

Albo wiecie i piszecie a jak nie wiecie nie piszcie :O

Opublikowano

Ogarnij się dzieciaku -_-

To jest autorski skrypt. Chcesz taki mieć? Napisz lub kup...

Ktoś SAMEMU specjalnie dla tej strony napisał tego CMSa, więc nie da się od tak: pobierz, zainstaluj, zerżnij pomysł.

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

AHAH dowaliłeś

to silnik coś jak phpbb by przemo radzę ci koleszko ogarnąć coś takiego jak addbanners czy bbdreklama.

Po piśmie i znajomości właśnie wnioskuję kto jest dzieciakiem.

bbdreklama jest bardzo podobna do tego prawie to samo, ale tam jest całkiem inny sposób dodawania i nie chcę tego.

Więc szukam to co podałem.Wiem, że to jest przeróbka bbgreklamy i że jest w necie tylko nie mogę znaleźć.

Opublikowano

Chłopcze, po poziomie twojej interpretacji mojej wypowiedzi wnioskuję, że dalej nie rozumiesz.

Jest to skrypt PHP, system zarządzania treścią (czyli CMS). Jest to autorski CMS lub bardzo przerobiony. Nikt ci od tak takiego nie opublikuje.

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

Dobra temat do zamknięcia.

Na forum cmsszablony od razu podali link do downloadu.

Dla twojej informacji "chłopcze"

Jest to tak jak pisałem silnik.Tak jak się wgrywa pliki phpbb by przemo czy addbanners i inne tak samo wgrywa się to.

Ten silnik zarządza całym forum wyświetla on na str głównej serwery bannery itp.

Znowu na mpcforum się wymądrzają jak ostatnio gdy szukałem silnika addbanners chociaż nic nie wiedzą ale przecież to nie silnik tylko "styl" albo "skrypt"

HAHA pozdrawiam :) do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...