Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Mieliście Kiedyś Taki Problem Jak Ja?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam duzy problem i nie wiem jak go rozwiązać. dlaczego przy włączeniu kompa pokazuje mi sie instalator systemu Windows?? - Normalnie włączam swój windows Xp. i pokazuje się okienko - trwa instalacja systemu windows - Jak to wyłączyć? - Gdy poczekam troche az cos porobi to mi sie dysk wylacza. Jezeli macie jakies pomysly to proszę o podpowiedź. Aha i nie wiem czy to przez to - Ale nawet combat arms nie chce sie wlaczyc, przy hack shieldzie bo wskakuje taki komunikat:

"uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono urlmon.dll. Ponownie zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem."

Czy to może być przez ten instalator Windows?? - Nawet na youtube nie pokazuje mi okienka z filmikiem jak chcę oglądnąć.

Proszę o pomoc.

s-a-m.jpg
Opublikowano

Powody:

1. Bawiłeś się systemem

2. Wirus

3. Masz włożoną płytkę z Windowsem

4. Błąd z systemem

5. Może nie aktywowałeś systemu na czas i teraz próbuję się to zrobić samo

Co zrobić:

Reinstal pomaga w każdym przypadku

1,4. Pokaż jakiemuś informatykowi bo sam nic nie wskórasz, a tylko pogorszysz sytuację

2. Przeskanuj system

3. Wyciągnij płytkę (możliwe, że masz w biosie ustawione, że ma z niej startować)

5. Aktywuj system legalnie, lub ściągnij aktywatory

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Spoko.... A mi sie wydaje ze to jest forum o Combat Arms a nie o problemach któregoś z userów... ! No BEZ PRZESADY ale taka JEST PRAWDA !

POMOGŁEM...? Nie żałuj DAJ (+) ;)

Cicho-ciemny.gif

Litwo! Ojczyzno Moja.! Ty jesteś jak zdrowie.. ! Ile Cię trzeba cenić,

Ten tylko się dowie... kto cie stracił !

(...) I już mogłem iść do twych świątyń progu , za wrócone życie podziękować BOGU !

Opublikowano

Kiedyś miałem podobny problem z inną grą

Wejdź w panel sterowania->System i konserwacja -> System -> Centrum zabezpieczeń.

I wyłącz kontrolę konta użytkownika.

Jeżeli to nie pomoże to nie mam innego pomysłu i szybko przywróć kontrolę.

Opublikowano

Jeśli chodzi o pierwszy problem to przy uruchamianiu wejdź do BIOS-a (wciśnij F2 , F8 albo Delete) i wyłącz uruchamianie z płyty a ustaw na twardy dysk. A co do wirusa to polecam combofix ( na necie znajdziesz tuoriala, jeśli nie bd umiał go obsłużyć). Możesz też przeinstalować combat armsa.