Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]ArrowChat

adam200

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś za pluginem ArrowChat?

• Pewnie!
      14
    • Nie
      1
    • Nie wiem
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak napisał Klaus. Od stażu np. tygodnia, nie od postów.

Jestem na tak, choć to nie przejdzie, bo @Miszczu. na emeryturze ;__;

Opublikowano

Swój głos już oddałem, lecz muszę napisać jedną kwestię, ponieważ nie do końca rozumiem. Ograniczenia od 1k postów? Pfff, nie bądźmy śmieszni. Niedługo pisanie w większych działach będzie od 10 postów? To jest forum, a każdy użytkownik powinien być traktowany tak samo. Co to da, że będzie ograniczenie tej ilości postów na chacie? 

wyobrażasz sobie że KAŻDY użytkownik piszę w tym samym momencie wiadomość do drugiej osoby? 

Opublikowano

wyobrażasz sobie że KAŻDY użytkownik piszę w tym samym momencie wiadomość do drugiej osoby? 

Tak, syf, kiła i mogiła.

76561198001815076.png
Opublikowano

Dlatego można wprowadzić system akceptacji rozmów.

Opublikowano

www.mpcforum.pl/topic/1147409-chat-miedzy-uzytkownikami/

Tak, tylko korzystanie dla userów z min. 1000 postów, żeby uniknąć reklam itd.

Opublikowano

Ja osobiście jestem na nie i możecie się ze mną nie zgadzać.

Wtedy PW nie miałoby większego sensu, byłoby tylko na rozmowy grupowe, które są bardzo rzadkie.

Jak ktoś będzie online, to napisze do kogoś, a jak offline, to też napisze i wiadomość dotrze jak będzie online.

Zastąpi to PW. W dodatku nie wydaje mi się, że coś takiego nie będzie lagowało tak wielkiego forum, bo będzie to bardzo popularne.

Jak nie będzie lagów i jest na to kasa, to w sumie można. Jednak to by pewnie zastąpiło PW. Wydaje mi się, że to nie będzie do końca dobry pomysł.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Nie znasz podstawowej zasady tego pluginu, MPCTaylor. Działa to na zasadzie LiveChat. Chodzi tutaj o odpisywanie w czasie rzeczywistym, bez potrzeby odświeżania strony. To jest odświeżona wersja PW. Nie sądzę, żeby na takiej maszynie taki plugin zacinał.

Opublikowano

Neutral. Jeżeli tak to od postmakera (800 postów) ew. pro usera (500)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

na chuj? to jest forum, a nie portal społecznościowy. 
od komunikacji masz PW.

Swoją drogą, samo używanie pluginu ograniczyłoby dochód z reklam. Nie dość że spora część forum używa adblocka, to dodatkowo osoby bez adblocka nie odświeżałyby reklam wchodząc w np. PW, bo przecież mogą siedzieć ciągle na jednej stronie i rozmawiać z kimś jak przez komunikator. 

(Wchodzimy na PW > odświeżamy reklamy > wchodzimy na główną > reklamy > dostajemy Pw > znów reklamy > pętla)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...