Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bronie

Wojtas7185

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka jest najlepsza broń na szturma, medyka, mechanika, snajpera 

Zastanawiam się czy nie kupić jakiejś z tych broni ACW-R, L85a2, A-91 na szturma 

Medyk : LSAT, Pecheneng, RPK 

Mechanik : M5K , MTAR-21, AS-VAL, PDW-R

Snajper: JNG ?

Na szturmowcu dam rade grać a-91 tak samo jak l85a2 lub acw-r ?

Opublikowano

Na szturmowca, najlepszą bronią będzie jeżeli już to stgg77aug bo to praktycznie to samo co a-91, ale powiedz jaki masz lvl ?

M16, czy l85 też dają radę.

Na mechanika mp5/g53

Medyk Lsat

Opublikowano

Wg mnie:

Szturmowiec - 1. a91 2. Stg77aug 3 . Aek/l85

Medyk - 1. Lsat 2. Saw 3. M27iar

Mechanik - 1. M5K 2. G53 3. mp7/as val/mp5

Snajper - 1. Jng 2. svua 3. Vss vintotez

Opublikowano

mam 14 lv xD ja wolę broń na dłuższe dystanse natomiast jak mój brat nim gra to biega wszędzie i miał staty aekiem 79/24 dlatego potrzebuje jakiejś broni na bilskie średnie dalekie dystanse która jest szybko strzela/ przeładowuje i ma duże dmg czemu strata kasy na jng ? mam już ten pakiet Jtiger xD a mtar na mechanika nie będzie dobry ? 

Opublikowano

Bo jng jest tylko szybsze. Stg jest idealne.

Szybsze? Może tylko na papierze, w praktyce o wiele wolniejsze od l96, jedyne co, to ma może mniejszy bulletdrop.

Jak masz Jtiger, to kup lufe precyzyjną i losuj pustynną lunetę.

@Down.

Zagraj sobie jng a l96 na Basra rush i wtedy pogadamy.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Szybsze? Może tylko na papierze, w praktyce o wiele wolniejsze od l96, jedyne co, to ma może mniejszy bulletdrop.

Jak masz Jtiger, to kup lufe precyzyjną i losuj pustynną lunetę.

Jng szybsze, przynajmniej dla mnie. ;)
Opublikowano

A jeśli chodzi o bronie typu L85a2 , A-91, ACW-R ? dużo osób mówi że acw-r to jest lepszy scar-l a a-91 to gorszy stg77aug czyli wychodzi na to że najlepszymi broniami dla szturma są aek i L85a2 ?

Opublikowano

Jakie A91.... jaka elka ??? elka po bufie nie idzie grać ...lol ...kiedyś każdy miał mokro grając L85a2 to samo tyczy się famasa... grałeś famasikiem i miałeś mokrego pampersa... :P teraz liczy się tylko aek... i nie ma lipy... :) damage zabojczy. Jak ogarniesz aeka to jests bogiem na mapie :P polecam również aug. też daje rade... a reszta heh reszta do kosza :P

Pozdro

x

Opublikowano

Jakie A91.... jaka elka ??? elka po bufie nie idzie grać ...lol ...kiedyś każdy miał mokro grając L85a2 to samo tyczy się famasa... grałeś famasikiem i miałeś mokrego pampersa... :P teraz liczy się tylko aek... i nie ma lipy... :) damage zabojczy. Jak ogarniesz aeka to jests bogiem na mapie :P polecam również aug. też daje rade... a reszta heh reszta do kosza :P

Pozdro

Reszta do kosza? Chyba se jaja robisz 416carabine, abakan czy m16 a nawet l85 jest dobre
Legenda
Opublikowano

Szturmowiec: Aek

Medyk: LSAT

Technik: M5

Snajper: l96 (dobre do agresywnej i pasywnej gry niezależnie od dystansu) lub VSS do bardzo agresywnej gry.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

To wkońcu l85a2 opłaca się kupować czy nie xD aekiem mi wmiare idzie ale wolałbym spróbować czymś na średnie i dalekie dystanse bo nie po to kupowałem m145 i nemesis xD

Opublikowano

Ok, od kiedy bronie jeżdżą? M16 po testach nadaje się do grania, z m145 też ujdzie.

Opublikowano

Nie mam pojęcia mętlik w głowie xD mam 2 szturmowców 1 ma 18 poziom i takie bronie l85a2,xm8, famas, stg77aug, scar-l , aek, f2000 , m4a1, niby fajne bronie ale nie ma dodatków takich jak m145, nemesis, 2 szturmowiec ma 14 poziom posiada takie bronie : famas , xm8, an abakan, stg77aug, scar-l ,m16, i na nim mam juz wspomniane dodatki . Do wydania mam góra 75 zł . Problem polega na tym iż nie wiem czy dokupywać dodatki na 1 szturma czy może jakąś broń na 2 jeśli broń to jaką ?

Opublikowano

Nie no gościu xD taki głupi to nie jestem :D po prostu mam 2 bo jednego dam bratu a sam chcę sobie wybrać lepszego :p i wolę ostatni raz zainwestować w tą grę a pożądnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...