Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7.2] Survival + Frakcje [ EPICKI SPAWN, BUDOWLE] [Ogarnięta administracja!] [60 slotów] [Vipy za FREE] Free-Frags

MC30000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

XXX 

Proszę o zamkniecie :)

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Spawn... -_- Sloty... -_- Survival & Gildie... -_- VIP za free WTF? prezentacja... -_- źle podane IP w obrazku, podane bez " : " (dwukropek).

Dużo już nie muszę mówić.

Opublikowano

Vip za free za zapraszanie osob, dodałem inne ip, a co ":" to nie umiesz dopisac? Raczej pisać kolego :)

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Vip za free za zapraszanie osob, dodałem inne ip, a co ":" to nie umiesz dopisac? Raczej pisać kolego :)

To faktycznie teraz zmieniłeś IP na 'smerfcraft.maxc.pl'

Tylko szkoda że kolor jest oczoj*bny i prawie nic nie widać to do tego portu tam nie ma oraz nikomu się nie będzie chciało przepisywać prawda? 

I o co ci chodziło z "o nie umiesz dopisac? Raczej pisać kolego " ? że ja nie umiem pisać? ty lepiej powiedz ile masz lat!

Opublikowano

Dodałem IP, jak by ktoś nie umiał dopisac, albo by nie zauwazyl, jak nic nie widac zmień sobie rozdzielczość w ekranie. Jak masz problemy jakieś, to jestem na naszym ts.

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Dodałem IP, jak by ktoś nie umiał dopisac, albo by nie zauwazyl, jak nic nie widac zmień sobie rozdzielczość w ekranie. Jak masz problemy jakieś, to jestem na naszym ts.

Rozdzielczość ekranu nie ma dużego wpływu na kolory, i tak jak powiedziałem że jest "oczoj*bny" a nie że się nie da go przeczytać mimo że to też jest prawda.

Mogę ci zrobić lepszą prezentacje jak chcesz, napisz mi na PW to zrobię ci za darmo grafikę oraz informacje ;)

Opublikowano

Ale spis ekipy... Wgl. nie widać co tam pisze xD Z pierwszego tylko Radowity wyczytałem i pod końcem "aoot". Nic po za tym:)

Opublikowano

Ahhh , "Na Odwal Sie "

10 / 20 / 30 / 40 / 50 / 60 / 70 / 80 / 90 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 400 / 500 / 1000

Opublikowano

Na serwerze włączony nether, i działa juz do końca chestshop, mozna kupywac i sprzedawać

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...