Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drużyny wybrane ! Turniej 28-30 marzec

Damian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rI7x2YZ.png

Osiem najlepszych zespołów zostało już wybranych na wielki mecz zakończenia bety Smite, który odbędzie się w dniach 28-30 marca !

Pula nagród to obecnie 175.000 dolarów (529 tysięcy 445 zł)

27 lutego Hi-rez Studios ogłosił osiem zespołów które się dostały na turniej Smite w Atlancie.

Drużyny z Europy i Ameryki Północnej uczestniczyli w cotygodniowych turniejach kwalifikacyjnych (od 4 stycznia 2014).

Po tych turniejach końcowe zespoły zostały wybrane i wyglądają tak:

NA#1:

Cognitive Gaming

1h1Nfry.png

NA#2:

Team Dignitas

PRVPrLk.png

NA#3:

SNIPE

iIZcrod.png

NA#4:

Denial eSports

CXO33Cb.png

EU#1

Team SoloMid

D6HspN0.png

EU#2

Cloud 9 HyperX

dqMDzjS.png

EU#3

SK Gaming

H8y4STp.png

EU#4

Team Coast

7wUR1iH.png

Przypominamy, turniej rozpocznie się 28 marca a zakończy 30 marca, będzie to oficjalne otwarcie gry.

Gracze z całego świata zmierzą się w centrum sceny teatru w Atlancie, Georgia.

Na początku pula wynosiła 100.000 $ obecnie dzięki zakupom graczy w sklepie gry wzrosła na dzień dzisiejszy o 75.000 dolarów.

Zapraszamy !

panel-31500812-image-d8b3274b55303421-32

/Tłumaczenie e-maila od Hi-rez Studios

By DamianPL12

Opublikowano

Jest o co grać, nie mała suma do wygrania, Smite ma jeszcze trochę do nadrobienia jeśli chodzi o bugi i zawarte w nim systemy, odważny krok ze strony Hi-rez'u ogłaszając tak szybko oficjalne otwarcie, z pewnością dojdzie nam wielu graczy, tylko ciekawe czy wszystko będzie zmierzać w dobrym kierunku.

Z pewnością będę oglądał i jak mnie ktoś nie uprzedzi to zrobię temat z podsumowaniem.

Opublikowano

Jak dla mnie za szybko... pare postaci potrzebuje remake ,troche buggow ,mogli by troche itemków na magick deffa dodać , bogów jest w miare dużo...powinni VSG z aktualizować i dodać znowu dominacje,  wątpię ,że to wszystko w miesiąc im sie uda no ale :P.

Opublikowano

Jak dla mnie za szybko... pare postaci potrzebuje remake ,troche buggow ,mogli by troche itemków na magick deffa dodać , bogów jest w miare dużo...powinni VSG z aktualizować i dodać znowu dominacje,  wątpię ,że to wszystko w miesiąc im sie uda no ale :P.

Zobaczymy, z pewnością recenzje i porównania do innych Moba się od razu pojawią.

Nie mówiąc o zagorzałych osobach którzy nabijają rankedy w Lol'u od nich będą zapewne hejty że to kolejna kopia i nic ciekawego.

Trzeba się z tym liczyć jak z każda premierą.

Opublikowano

Będą to za pewne puszczać na streamie?  Bo chciałbym oglądać :D

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Całość wydarzenia będzie transmitowana na żywo na kanale twitch.tv/smitegame

Obecnie liczba zarejestrowanych graczy Smite wynosi 2,5 mln osób.

Osoby które zdobędą 30 lvl do zakończenia bety otrzymają skórkę Ymira Cocodemon - spieszcie się !

Opublikowano

30 lvl już raczej każdy ma, skoro Smite na rynku jest 1,5 roku.

Ja nadal nie mam czasu i stoi na końcówce 27 lvl :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie rozwala gry chyba ze wprowadza ze bd platnosci za jakies duperele lub zwieksza ilosc gemow za skiny

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Turniej rozpoczęty !

http://www.twitch.tv/smitegame

PRVPrLk.png                                 VS                             H8y4STp.png

Team Dignitas                                                                                     SK Gaming

Opublikowano

Co się działo podczas meczu SK vs Dignitas, Zapman robił co chciał, nikt nie mógł go zabić, to dopiero była emocjonująca gra (szkoda, że tak nigdy nie zagram ;__; ) :)

Nom, była moc aż się w pewnym momencie posypały komentarze na czacie typu "omg" xD

Opublikowano

No i koniec, TSM wygrało cały turniej wygrywając każdy mecz. Gamehunter 18 lat a wygląda na 40 :D Miejmy nadzieję, że ten turniej da do myślenia Hi-Rezowi co do balansu postaci. W całym turnieju grano może 30 bogami, niektóre w ogóle są nie grywane co widać, a nie niektórzy bogowie dostawali bana w prawie każdym meczu.

Opublikowano

SoloMid zjadło wszystkich :v. Zasłużyli w 100%. Sam jestem w szoku, że tak łatwo pokonali COG i DIG. Straszna beka z Gamehuntera 18lat a na 30 wygląda jak up pisał.Szkoda, że finał zamknął się w 3 grach. Liczyłem na 5 :<. EU pokazało, że ma moc i o to chodzi :D.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...