Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Większe DMG na danej mapie .

krx102

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Jak to było z tym DMG ? Jeśli jestem z np jinno i jestem u siebie a pvp mam z kimś z innego królestwa DMG czy ABS mam większe o 10 czy o ile %, bo już nie pamiętam ? :D 

Opublikowano

To jest chyba tak, że jeśli np jesteś z Jinno i bijesz kogoś w Chunjo albo Shinsoo to zadajesz o 10% mniejsze obrażenia.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Skąd macie takie informacje ? Zawsze masz normalny dmg, niezależnie od królestwa.

Nie..

Jak jesteś w innym królestwie to np. w chunjo bijesz o 10% mniej/więcej itp.

Opublikowano

Nie..

Jak jesteś w innym królestwie to np. w chunjo bijesz o 10% mniej/więcej itp.

nie będę się kłócić, ale póki nie zobaczę tego na wiki/w grze to nie uwierzę.. :D

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Nigdy tak nie było i nie będzie, zadajesz normalny dmg w postać z twojego, jak i z obcego królestwa.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

A więc jak to jest bo nwm :CC

Na każdej mapie masz takie samo DMG, niezależnie w jakim królestwie jesteś i z jakiego królestwa kogoś bijesz...
Opublikowano

Jak czytam wasze inteligentne wypowiedzi to myślę czy wy wgl kiedyś wbiliście jakiś wyższy lvl w tej grze... Oczywiście że grając powiedzmy np. w jinno jądąc na zadyme do shinsoo czy chunjo mamy 10% mniej dmg... Prostym sposobem na sprawdzenie jest zobaczenie swojego dmg w naszym królestwie na psach a w innym.. Nawet jeśli bijemy się pod dt na zadymie mamy mniejszy dmg niż u sb w królestwie... Kto nie wie to niech się lepiej nie wypowiada na ten temat, bo to nie ma sensu. Ps. jeśli chcesz mnie hejtować <3 najpierw sprawdź to co napisałem :)

Opublikowano

Hmmm Nigdy o czyms takim nie slyszalem, a posiadalem sure bm 90lv wiec nie mow ze sie nie znam... Poprostu tak sie wam wydaje. To czemu jak sie robi rekordy dmg na 1lv-u z innego krolestwa? Poprostu ktos ma lepsze/gorsze eq badz ma/nie ma bony

Opublikowano

Z tego co wyczailem jak kiedys tam jeszcze w ta gre gralem to DMG jest staly niezaleznie od mapki ,tylko na mapkach krolestw obrazenia wroga sa zmniejszane o 10% (chyba taki bonus od krolestwa ,')

PS.

To czemu jak sie robi rekordy dmg na 1lv-u z innego krolestwa? 

Po 1. Moze zadac obrazenia 1 lv ,a nie 15 ;p

Po 2. Atakuje go we wlasnym krolestwie ,a co za tym idzie nie ma  -10% obrazen

Opublikowano

Ponoć to był Bug i został zgłoszony w 2008 roku, lecz jak widać dalej działa... Wystarczy przetestować czy dalej to funkcjonuje.

Link do dyskusji: 

http://board.pl.metin2.gameforge.com/board2432-metin2/board833-porozmawiajmy-o-metin2/board879-archiwum/881412-mniejszy-dmg-naszych-postaci-w-obcym-królestwie-dziwne-a-jednak-zapraszam-do-dyskusji/

945496meszi.png

Opublikowano

Bla bla bla głupie gadanie rekordy bije sie na 1 lvl bo nikomu nie chce się robić postaci 15lvl bez statystych i głupie gadanie że u siebie masz 10% wiecej dmg to nie prawda. "MiloszG" a ty lepiej idź sprawdz sobie to co napisałem o dmg na psach i potem się wypowiadaj.... l2p się kłania <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...