Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AveriaMT2.pl [Dedyk][Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spokojnie będzie 800 a nawet 1000 na starcie. Zobaczymy jak to się potoczy dalej.

Czekamy na info co do dokładnej godziny startu !

szczerze? To lepiej mieć 200 na starcie i expowiska wolne jeśli chodzi o graczy hehe ale tak odchodząc od ilości graczy na starcie to dużo zależy od ich zabezpieczeń i nie obchodzą mnie ich zapewnienia,że nic nie ma prawa się stać bo takich gwarancji już dużo poczytałem i nic z tego nie wyszło. Godzinka pewnie gdzieś w środku czyli 18-19 lepiej później niż szybko i przekładać na jutro bez bugów. 

Czy będzie jakiś update w którym zostaną dodane bronie do expa? W sensie po trucie jakiś set? Czy poprostu jest tylko i wyłącznie trutka?

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego na stronie nie ma linku do klienta oraz nie ma zrobionego ISu?

Asek pisał że Itemshop bedzie później

Wszystko masz na MPC :)

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Opublikowano

nie uzyskalem odpowiedzi na czesc pytan, wiec wybaczcie, ale je powtorze :D

1. Czy na kd sa potrzebne ulepszacze / ciezko je zdobyc?

2. Czy klasy dobrze sa zbilansowane? Co mam na mysli - czy szaman bedzie prawdziwym szamanem, i bardziej oplaca robic sie wachlarz, pod skille, czy jednak dzwonek do bicia hitami?

3. Oraz opisane sa bony.. ale - czy wszystkie wchodza max? Czy ktores maja rowniez pomniejszone wartosci?

4. Czy kasa leci dobrze? Bo widzialem zmianki 20kk kosztuja, podczas gdy stalka bodajze 120k... ^_^

Ponawiam, bo dalej nic...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Macie zabezpieczone coredownera?  B)

Nie fikaj Endy, nie fikaj :p

@DominKzN

16-20, ale bardziej później, niż wczesniej. ;-)

Opublikowano

Lepiej prędzej gdzieś w godzinach 16/18 bo sobota dużo ludzi siedzi już przed kompem :)

193 użytkowników czyta ten temat

Oby tak dalej panowie myślę że te 500 graczy będzie na starcie i po starcie :).

ddz8gi.png

Opublikowano

Lepiej prędzej gdzieś w godzinach 16/18 bo sobota dużo ludzi siedzi już przed kompem :)

193 użytkowników czyta ten temat

Oby tak dalej panowie myślę że te 500 graczy będzie na starcie i po starcie :).

Mam nadzieje że na serwerze zaiwta chociaż te 700 osób :)

Było by mega :>

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~

Opublikowano

Czy klasy sa zbalansowane? np.archer czy tez szaman?

Jasne.

Wszystkie postacie były testowane w pvp i moim zdaniem, jest okej.

Opublikowano

Strona nieskończona , forum takie byle jak skończone  , nie wiem jak z serwerem , czekamy

myślę że będzie 260 ludu online

Opublikowano

okey pobrałem klienta wypakowałem i w folderze z gra nie ma  pliku  averiamt2.exe będzie jakaś latka czy patcher

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickie Karviooo

Opublikowano

okey pobrałem klienta wypakowałem i w folderze z gra nie ma  pliku  averiamt2.exe będzie jakaś latka czy patcher

Bedzie łatka.

Opublikowano

Jeżeli nie macie w kliencie pliku do odpaleina to będzie on zawarty w łatce 

07608296593848833931.png

Opublikowano

Weź z innego serwera , ja np wziąłem z Mortal i mi działa

Opublikowano

Strona ... Przypomina mi stary serwer Netharia.pl Który już nie istnieje. Hm. Zaczekam do tej 16-20 I zobaczymy co z tego będzie.

Opublikowano

Czy Item Shop bedzie dostepny przed startem servera?
Mimo tego iz jest to easy to czy bedzie sie trzeba wysilic, aby zdobyc niektore rzeczy? - pytam dlatego iz nie chce zawitac na 2-3 dni i momo easy licze, ze troche tu posiedze :)

Opublikowano

Strona ... Przypomina mi stary serwer Netharia.pl Który już nie istnieje. Hm. Zaczekam do tej 16-20 I zobaczymy co z tego będzie.

http://www.mpcforum.pl/topic/1093032-szablon-www-enigma-blue/

Myślę, że rozwiałem wszystkie twoje wątpliwości. ;-) Poza tym po starcie zapewne bedziemy mieli własna autorska strone.

Czy Item Shop bedzie dostepny przed startem servera?

Mimo tego iz jest to easy to czy bedzie sie trzeba wysilic, aby zdobyc niektore rzeczy? - pytam dlatego iz nie chce zawitac na 2-3 dni i momo easy licze, ze troche tu posiedze :)

Dungeony nie beda proste, niektóre bossy też. Sami rady nie dacie.

Is bedzie dostepny niedługo pewnie.

Opublikowano

jak możecie podajcie mi link do całego klienta bo pobierałem z  mega i nie mam tego pliku ? a moja  kumpela nie może z tych linków pobrać  ;.

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickie Karviooo

Opublikowano

jak możecie podajcie mi link do całego klienta bo pobierałem z  mega i nie mam tego pliku ? a moja  kumpela nie może z tych linków pobrać  ;.

Czytajcie posty, info na forum....

PLIK DO ODPALENIA, NOWE ROOTY I LOCALE BEDA ZAWARTE W ŁATCE KTÓRĄ OTRZYMACIE 30MIN PRZED STARTEM!!!

LINKI DO KLIENTA

scan

Skan macie w prezce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...