Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pochwalcie się kampania - Total War

koteksra5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej temat ogółem aby się pochwalić kampaniami w serii total war tzn. jakie tereny podbiliscie itp. temat jest glownie po to aby ozywic ten dzial

Ja osobiscie gralem w kilka czesci ostatnio np. W rome (1 czesc)

Gralem sobie grekami podbilem Sycylie i brutosow po czym udalem sie na macedonie ktora podbilem po jakichs 5-10 turach pozniej ruszylem na dacje,tracje,kartagine po ciezkich wojnach zniszczylem dacje po czym na polwysep balkanski przybyli julisze,kartaginczycy selucydzi pont,galia i garstka scypionow stracilem caly polwysep po czym zniszczylem doszczetnie rzym pozniej niestety galowie ktorzy podbili wlasciwie cala hiszpanie rozgromili mnie w kilku bitwach i stracilem italie oraz sparte.ateny, dacje,macedonie (to z najazdow innych frakcji) zostala mi tylko sycylia z ktorej ruszylem na hiszpanie podbijajac ja (galia praktycznie wgl. nie miala tam wojsk) zaszedlem ich jeszcze troche po czym w hiszpanii bronilem sie a z sycylii wyslalem armie na polwysep balkanski w ktorym gromilem nieliczne armie pontu,galii i niedobitkow innych frakcji gdy juz odzyskalem ten polywysep ruszylem odbic italie z rak galow po kilkunastu (jak nie kilkudziesieciu) turach podbilem prawie cala galie zostawiajac im 2 osady poniewaz atakowac zaczeli mnie germanie niestety kazda walke wlasciwie przegrywalem wiec zebralem okolo 15 tys. wojsk (Ciezcy Hoplici/Spartanie) na germanow i brytannie podbijajac ich po czym zbudowalem kolejna armie i wlasciwie przejalem cala mapke (wiecej przeciwnikow wlasciwie nie bylo juz ^^) trudnosci mialem tylko z egiptem ktory niszczyl moje armie (w bitwach 200 egpicjan vs 1500 grekow tracilem 1tys. armi..

Opublikowano

Ja w Rome nie grałem, grafika mi nie odpowiadała.

Ostatnio w Empire po wykonaniu wszystkich celów podbiłem sobie cały świat Rzeczpospolitą Obojga Narodów z nudów.

636451494245979649038.gif

• 5 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...