Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected]BuRn3R War Rock Hook Version 3.1 ★ Working after Update ★

xPonury

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też mnie wywala z servera po ok.10-15 min. Bez względu czy odpalam jako admin, lub nie. Brakuje mi jeszcze opcji Head shot choć na screenie jest. Co może być powodem braku tej opcji?

Skoro na screenie jest ta opcja to powinna być w hacku więc dobrze poszukaj a jezeli rzeczywiście nie ma to screen stary a autor hacka albo usunął tą opcję albo jest ona w VIP'ie :)

Opublikowano

Możliwe, że jest dostępna tylko w VIP'ie bo szukałem tego bardzo skrupulatnie ;)

No Bad;)        3343112311.png

Opublikowano

Trzeba czekać do środy na konserwację serwa. Przez te ich przerwy techniczne wszystkie hacki jakie aktualnie są wywalają Connetion .. po kilku minutach.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

:/ nadal nie dziala uzywam geoninga i mam xp jakby cos :)

Ma ktos XP co robi krok po kroku bo jestem zielonym zjebem chyba ...

Większość hacków teraz na systemie XP nie działa ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Bo jest detect. Wysłałem nową wersję i czeka na potwierdzenie, ale wilczek nic :P

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...