Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postac Na Pl Oplaca Sie Inwestowac ?

Gość robo12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc mam postac na pl 41lvl ,

554871.jpeg

trzebaby resnac skille jak widac kapletnie skopane i uzbierac na cale eq kase na Fishbocie jak myslicie ile bym lowil malzy na eq ?

i czy się OPŁACA ?

liczę na szerokie wypowiedzi ;]

Opublikowano

Nie oplaca sie inwestowac w postac

Jezeli zalezy Ci na tej postaci to tak

Zwoj z IS na reset skilli bo na OZ wydasz DUUUUZOOOO kasy ; )

Zeby na FB lowic na 1 postaci za bardzo sie nie narobisz Yang najlepiej zrob pare Harow 30+ i tak na 3-5 kontach low ja zarobilem w nie cale 2 tygodnie 120kk

Lowie na 4 kontach : )

Eq nie wiem jaki to server jezeli monek trzeba by bylo inwestowac w eq +9 wiec to spoty wydatek jak na taki level

FMS +9 Smiertelna +6 starczy bo gdy wbijesz 42 kupisz sobie SMOCZA +9

Tarcza Okragla +7/8

Ebony +9

Buty najlepiej z Hp ZALEZY ILE KASY CI ZOSTANIE BO TO NA KONIEC

Zelak +9

Branza Srebna +8/9 Droga sprawa albo +7 z bonem na Orki ; )

Naszyjnik dowolny z dobrym BONEM

Ehh nie radze Ci inwestowac w ta postac

Za błędy przepraszam spiesze sie na kolacje i szybko pisalem hehe

A TAK MOJA PROPOZYCJA KUP SOBIE KONTO Z ZNANEJ GILDI Np. taki server Monastyr duzo graczy konczy gre i sprzedaje konta za grosze

Musisz sie popytac znanych gosci czy wiedza czy moze ktos nie chce sprzedac konta

Konto 70-75+ dostaniesz za okolo 150-250kk Skill G chociaz jeden ; D

W Bodym to spora inwestycja na KU

@Edit

Nie widzialem ze nie masz bojowca

To jest 1 sprawa jaka musisz wykonac bo bez niego na BO ciezko bedzie np. brac na siebie caly spot orkow

Zeby na to eq sie narobic musisz lowic kolo 1 miesiaca jezeli chcesz na 1 koncie zalezy jeszcze od szczescia ile malz na dzien

Opublikowano

Dzięki za info.

serw to arkantes ,boja nie mam...

czyli czas na lowienie na paru kontach ok,polecasz jakies lowiska ? ;>

chcialem se kupic zwoj resetu skilli z is ale SMS na Sm nie doszedl i dalem se spokoj od tamtego czasu

Jak ktoś zaoferował by jakąś pomoc za wspólną grę albo coś to pisać,mogę się przeniesc na inny serwer.

Dziękuje.

po prostu potrzebuję sposobu na kase na rozkręcenie postaci.

EDIT:

A MOZE POLATAM W LESIE z DROP HACKIEM na NISKO LVLOWEJ postaci ? :D

Opublikowano

ja polecałbym Ci zostawiać te konto na fb, a na drugim expbotem szykowac główną postac, rozłożyłbyś dokłądnie skille, przy lekkim farcie obydwa na 17 i juz część sukcesu.

podczas expienia , są szanse że wylociłbyś coś ciekawego, lub pochodziłbyś troche na jo-hwany, kilka k.k i na medale kasa jest, spokojnie powinieneś dobić 40+ zanim bedziesz mógł robić bojowca.

przez te kilka dni, troche małzy byś miał, więc już jakaś część na eq jest ; p

w tą moim zdaniem nie opłaca się inwestować. ostatnio sam byłem w takiej sytuacji, zostawiłem swojego chara na fb stworzyłem nowego i jestem zadowolony ;D aura berek na 17 ;D jak narazie 42 bo nie ma czas expic xD

Opublikowano

Spoko,tak chyba zrobię...

Z berkiem expi tylko idiota.

Opublikowano

wbij trzema postaciami 30lv , ustaw je na kilka nocy na fb, zrob eq i przestan uzywac haxow, wtedy bedzie Ci sie opłacało inwestowac, jeśli bedziesz grać zgodnie z regulaminem, to inwestuj :D

Opublikowano

Wbijaj na Twierdze Chunjo ;D W 4 dni mam 40 na expbocie :) Eq jakie takie mógłbym Ci skołować i troche kaski pożyczyć ;)

mam jakieś smieci na lou lv, tj. wlocznia +6, zelazna +6 na lajcie sobie expisz na lou moobkach :)

A potemm to wiadomo nocka na dzikusach i od razu kesz oraz lv niemały :P

Na chuj ci te plusy, posty, odwiedziny?

Chcesz pomóc ? - Rób to, nie oczekuj nic w zamian.

Opublikowano

robo12

Wiesz że to chamskie chodzić z Drop Hackiem po red lesie? Np. Body 73 lvl czasami bardzo długo bije Metina (mi raz zdarzyło się bić Metina 42 min) A tu przychodzi taki frajer z Drop Hackiem i pupa :/ .

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

robo12

Wiesz że to chamskie chodzić z Drop Hackiem po red lesie? Np. Body 73 lvl czasami bardzo długo bije Metina (mi raz zdarzyło się bić Metina 42 min) A tu przychodzi taki frajer z Drop Hackiem i pupa :/ .

Chamskie jest, ale to forum o hackach więc nie ma o czym gadać :)

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

Inwestuj :) Ja tak samo skonczylem i na 1 fishbocie lowilem zarobilem 5 kk :)

Kupilem boga +5 za 400 k u kowala na +6 zabojce lwow +4 z kd kryta +2 i 5 % kryta bonus 500 k, Zelak +5 40 k zrobilem na +7 u kowala i tak odnowilem swoje eq :P

Wiec mysle zee warto inwestowac.

10[x]

50[x]

100[x]

200[x]

400[Moze za rok :)]

600[hmm]

1000[o tym w ogóle nie myślę]

Opublikowano

Ja na s4 mam 78 lv więc moge ci kupic jakies dobre eq ;] i dac 5-10 kk :)

pozdrawiam

a co do postaci:

hmm moze warto zainwestowac. ;] lecz tez zalezy czy nie pojdzie all na marne :)

Reklama usunięta

//D&G

Opublikowano

gdyby ktoś był tak miły i też wspomógł mnie kilkoma kaka na start, bo zamierzam wrócić na PL...

btw. tu stary Holtwo , może pamietaja mnie tacy starzy bywalcy jak ogorniho, sebasebase, razor czy mount a nawet marian, był długo w mojej gildii na yt2 ; d jak ktoś chce odświezyc znajomość to pewu; >

Sygnatura usunięta z powodu łąmania praw autorskich.

Opublikowano

Szukam konta 40+ lub 30+ jak ktoś ma chociaz expione przez bota to przyjmę i jakies 5kk na start to CHĘTNIE zagram.

kto skołuje mi jakies konto tam gdzie gra w miare dobre to będę tam z nim grał :)

lepsza oferta win...

Opublikowano

Sorry za offtop ale musze się zapytac. Jakiego Polecacie FB zeby dzialal na paru kontach i sie nie zcinal

bo hidden angelbot by frezee nie mi dziala na paru kontach i ogulnie nei dzila jak zminimalizuje :unsure: ???

andr2ej.png

born2kilazz.png

Opublikowano

lol 41 lvl ? D wychodzi na to ze najwieksze koksy na MPC to najwieksze nooby w prawdziwej grze na oficjalnym serwerze:D jak ja bym mial postac 41 lvl to bym sie wstydzil przyznac lol. Ja dwa tygodnie temu oddalem przypadkowej osobie woja body 67 lvl na Obsydianie ... ale zeby bylo na temat to ... nie oplaca sie inwestowac ani czasu ani kasy.,

Opublikowano

Ja na s4 mam 78 lv więc moge ci kupic jakies dobre eq ;] i dac 5-10 kk :)

pozdrawiam

a co do postaci:

hmm moze warto zainwestowac. ;] lecz tez zalezy czy nie pojdzie all na marne :)

mi też daj 5-10 kk :< ;D

Holtwo czy jak tam się zowiesz wbijaj na Twierdze <3

Opublikowano

chunjo, Kafarzyszko nick. Expbot on :)

Opublikowano

ja bym nie inwestowal ;p wolalbym dobic 30 lowic na eq a potem juz z gorki xD

@OFF top gra ktoś na Arkantes Shinsoo ?? :D

Opublikowano

Może i nie mam po 100kk kasy, ale dla każdego z MPC jestem w stanie wytrzasnąć 2kk+ i jakieś eq na start, tj. żelaki +7, bojowe+7 etc <3

Gram 5 dni, mam 45 lv ( zobaczymy jaki będzie o 12 kiedy wyłącze expbota ;s)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...