Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wojownik- kilka pytań

AveeShadowek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wojownik to wg. mnie najlepsza klasa. Sporo HP i obrony, atak też niezły. 

Exp do 50joby na misjach.

Mnich jest bardzo dobry do pvp i pvm, ze względu na bardzo dużo obszarówek. War też niczego sobie ;).

Opublikowano

Wojownik to dobra klasa.

Jednak każda klasa jest na swój sposób dobra.

Job wbijaj 70 oczywiście na mnicha.

W pvp kosi oczywiście magów samurajem, rangów składa na combo gladiatorem, a inni wojownicy mogą Cię posmyrać jak jesteś na warze (oczywiście nie mówe, że wejdziesz i w pierdyliard killów dostaniesz...). Na glace dobry jest mnich z zielonym buffem potrafi się wbić w grupkę przeciwników i zabić paru.. ja na 71 lvl z słabym eq (głupie skrzynie z nm ;-;) zdobywałem po 1-2 kille jak się wbijałem.

Opublikowano

Głównie rozchodzi się o to, że z tym biciem joba za ml to mnie zniechęca strasznie, a wszyscy wymagają sp św...a mi się nie chcę marnować połowy gry za ml...

Opublikowano

Głównie rozchodzi się o to, że z tym biciem joba za ml to mnie zniechęca strasznie, a wszyscy wymagają sp św...a mi się nie chcę marnować połowy gry za ml...

Exp z misji 1lv-55lv + arena talentów + groszki= job :D.

Opublikowano

Według mnie każda klasa jest dobra pod jakimś względem. Woj to bloker, najlepszy pod pvp i najłatwiejsza klasa. Łucznik do expa i też łatwa klasa. Ale mag to jednak najtrudniejsza i najsłabsza klasa na niskich lvlach, ale już gdzieś tak od 85-90lvl+ wymiata. Jak chcesz na pvp koxić to wybieraj woja.

Opublikowano

yyy. Za 3 miechy? Jak nie będziesz leniem to z 4-5 dni z żółwiem. Jeszcze jakbyś na bocie expił to by to zleciało w jakieś 24h jak byś wgl komputera nie wyłączył.

Opublikowano

yyy. Za 3 miechy? Jak nie będziesz leniem to z 4-5 dni z żółwiem. Jeszcze jakbyś na bocie expił to by to zleciało w jakieś 24h jak byś wgl komputera nie wyłączył.

Teraz Gm'owie zaczęli chodzić i banują dzisiaj podobno o 2 w nocy sobie wbił za ml ;S

Opublikowano

Wystarczy zainstalować jakiegoś bota który automatycznie się wyłącza gdy GM jest w pobliżu. Poza tym w nostale nie ma żadnego HackShielda czy innych ochraniaczy. Według mnie to wogóle GM'owie to nic takiego nie robią. Nawet im się kont jak ktoś straci nie chce przywrócić.

Opublikowano

Tsa, tylko żeby hajsu się dorobić ;). To mówicie, że normalnie śmigać misje i potem joba z żółwiem wbijać?
A repka to ptski 50-60 robić, czy trochę cub na 36-40?

Opublikowano

Narazie rób cuby. A z ptskami to wgl się nie opłaca. Lepiej robić solówki 36lvl+ łatwe, tanie, a do zdobycia nawet ponad 1 k repy za 2 solówkę! Mój kolega tak robił i na 40 lvlu miał zielonego mistrza.

Opublikowano

Narazie rób cuby. A z ptskami to wgl się nie opłaca. Lepiej robić solówki 36lvl+ łatwe, tanie, a do zdobycia nawet ponad 1 k repy za 2 solówkę! Mój kolega tak robił i na 40 lvlu miał zielonego mistrza.

W sensie chodzi Tobie o te ,,(jedna osoba)'' kamyczki? Bo ja tak trochę nie ogarniam. Co do cuby to bardziej od 36 bo sp1 trzeba zrobić, a tak to tylko bb i łamacze mi zostaną, a co do glacy t tam też się podobno repkę dostaje, ale na czym to polega, bo ja biłem typa i nie dostałem, znaczy ktoś bił ze mną i go dobił.

Opublikowano

Tak, chodzi o te ,,jedna osoba". Jest bardzo dużo zarobków oprócz cuby, ale na 36-40lvl to jednak najlepszy sposób. Na glacy z małym lvl nie ogarniesz, ale jak jesteś w grupie z jakimś większym lvlem to automatycznie jak on kogoś zabije ty dostajesz jako ,,napiwek" 36 repki. A co do tego braku repy to prawdopodobnie jakiś dobijacz ci przeszkodził.

Opublikowano

Jeszcze takie pytanko dotyczące Glacy, mieliście tak kiedyś, że bijecie kolesia i on jak ma red hp to znika, a potem wychodzi z full hp z dupy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...