Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dj software

ComeBack.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

potrzebuję oprogramowania do kontrolera ,  mam vdj ale nie mogę grac na słuch ,  próbowałem na traktorze ale nie mogłem wgrać map ,    z serata nici bo nie mam klucza ;/

CO doradzicie ?

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Musisz mieć coś źle skonfigurowane ;) Jaki to kontroler?

Opublikowano

Przypominając dawne tematy o klimacie DJ'skim ,cwaniakował ,doradzał kontrolery ,a tu czo nie działa :c ?
Dlatego kupuję się porządną konsolę (2 decki ,lub więcej i mikser) a nie plastikowe zabawki ;)

A co do tematu:

http://www.youtube.com/results?search_query=jak%20pod%C5%82%C4%85czy%C4%87%20numark%20mix%20track%20pro&sm=3
Opublikowano

Przypominając dawne tematy o klimacie DJ'skim ,cwaniakował ,doradzał kontrolery ,a tu czo nie działa :c ?

Dlatego kupuję się porządną konsolę (2 decki ,lub więcej i mikser) a nie plastikowe zabawki ;)

A co do tematu:

http://www.youtube.com/results?search_query=jak%20pod%C5%82%C4%85czy%C4%87%20numark%20mix%20track%20pro&sm=3

Nie chodziłeś do szkoły i nie umie się czytać ze zrozumieniem ?

to nie o to chodzi że nie działa , bo działa ale na virtualu chyba nie da się ustawić pitcha na decku .   A nie mam keya do serato .

Opublikowano

Nie ,jeszcze uczęszczam ,ale ty raczej edukację na podstawówce skończyłeś

Napisałes:

mam vdj ale nie mogę grac na słuch

A teraz sapiesz się dziecko o:

virtualu chyba nie da się ustawić pitcha na decku

A z resztą masz SYNC to na chuj Ci pitch xDDDDDD

Opublikowano

Nie ,jeszcze uczęszczam ,ale ty raczej edukację na podstawówce skończyłeś

Napisałes:

mam vdj ale nie mogę grac na słuch

A teraz sapiesz się dziecko o:

virtualu chyba nie da się ustawić pitcha na decku

A z resztą masz SYNC to na chuj Ci pitch xDDDDDD

No to kurwa chyba bym nie robił tematu jakbym mógł ustawić na vdj , kretynie .

DLatego szukam innego softwaru .

A co do tematu:

to kup mi konsole za 30k zł .

Bo wszystkie poniżej nexusa są według Ciebie "nie porządne"

Opublikowano

30k? Za 1k z hakiem kupisz setki i porządny mikser z efektorem i jest to o wiele lepsze od kontrolerow. Jeśli chcesz mieć prawdziwy kontroler to musisz wydać conajmniej 3 tysiące. A mixtracka da się podpiac do vdja tylko trzeba trochę pomyśleć ;) w google pełno poradników

Opublikowano

30k? Za 1k z hakiem kupisz setki i porządny mikser z efektorem i jest to o wiele lepsze od kontrolerow. Jeśli chcesz mieć prawdziwy kontroler to musisz wydać conajmniej 3 tysiące. A mixtracka da się podpiac do vdja tylko trzeba trochę pomyśleć ;) w google pełno poradników

ty umiesz czytać ?   Bez problemu podpinam pod vdj , tylko potrzebuje innego programu żebym mógł pitcha ustawić na decku .

za 1k ?  tego złoma cdj 100 ?

Opublikowano

Bez problemu podpinam pod vdj , tylko potrzebuje innego programu żebym mógł pitcha ustawić na decku .

Aha.

Cdj 100 złom? Aha. Aha. Aha. Mixtrack pro taki pro, że aż gówno. Nie wiem czy Ty masz mózg człowieku, raz piszesz to, a potem już co innego. Przynajmniej na setkach pitcha ustawiam, nie mam licznika bpm, działa mi odsłuch i nie potrzebuje dodatkowego softu, który kosztuje 2x więcej niż jakiś gówniany kontroler, który rozjebie Ci się po dwóch latach, a w moich setkach co 3 lata wymienię play, cue, wyczyszcze laser i będą służyć jeszcze parę/parenascie lat. A jak już mówiłem, poprostu masz jakąś chujową wersję vdja ściągniętego z TPB, bo jakby inaczej. Albo po prostu coś źle robisz. Pozdrawiam.

Opublikowano

ty umiesz czytać ?   Bez problemu podpinam pod vdj , tylko potrzebuje innego programu żebym mógł pitcha ustawić na decku .

za 1k ?  tego złoma cdj 100 ?

Z Twoim nastawieniem nigdy nie kupisz dobrego sprzętu, masz rację - kupuj bezużyteczne kontrolery..... -.-

Opublikowano

Bez problemu podpinam pod vdj , tylko potrzebuje innego programu żebym mógł pitcha ustawić na decku .

Aha.

Cdj 100 złom? Aha. Aha. Aha. Mixtrack pro taki pro, że aż gówno. Nie wiem czy Ty masz mózg człowieku, raz piszesz to, a potem już co innego. Przynajmniej na setkach pitcha ustawiam, nie mam licznika bpm, działa mi odsłuch i nie potrzebuje dodatkowego softu, który kosztuje 2x więcej niż jakiś gówniany kontroler, który rozjebie Ci się po dwóch latach, a w moich setkach co 3 lata wymienię play, cue, wyczyszcze laser i będą służyć jeszcze parę/parenascie lat. A jak już mówiłem, poprostu masz jakąś chujową wersję vdja ściągniętego z TPB, bo jakby inaczej. Albo po prostu coś źle robisz. Pozdrawiam.

każdy jakoś zaczynał , bój się bo jakbyś poszedł do klubu to jakby uwidzieli ten twój zabytek to by wszyscy uciekli .

Czyli nikt nie pomoże z softem ?

Z Twoim nastawieniem nigdy nie kupisz dobrego sprzętu, masz rację - kupuj bezużyteczne kontrolery..... -.-

wolę mixtracka na początek niż zabytek . Może i się rozjebie , ale co z tego .

Opublikowano

wolę mixtracka na początek niż zabytek . Może i się rozjebie , ale co z tego .

Sam jesteś "zabytek". Jest tyle lepszych kontrolerów niż mixtrack i wcale nie dużo droższych.

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

Opublikowano

W klubach mają swój sprzęt zazwyczaj. A nikt nie zwraca z czego gra DJ, ludzie patrzą na światła. To już kwestia umiejętności, można zagrać o wiele lepszą imprezę na "zabytku" niż na cdj 2000 ;)

Opublikowano

W klubach mają swój sprzęt zazwyczaj. A nikt nie zwraca z czego gra DJ, ludzie patrzą na światła. To już kwestia umiejętności, można zagrać o wiele lepszą imprezę na "zabytku" niż na cdj 2000 ;)

dobra skończmy ta kłótnie i tak nic to nam nie da.

gdy podłącze pod Traktora to  kontroler reaguje ale jest źle zmapowany bo np jak ruszam faderem  to stopa mi sie zmienia .

Próbowałem ściągnąć z neta mapy ale nie chcą się wgrać , zły format , nie wiem jakim cudem .

Opublikowano

każdy jakoś zaczynał , bój się bo jakbyś poszedł do klubu to jakby uwidzieli ten twój zabytek to by wszyscy uciekli .

No właśnie w tym problem że pierwszy lepszy rezydent przyjmie osobę na "setkach" bo wie że umie coś (brak licznika BPM ,dogrywanie na słuch) niż osobę klikająca play sync fader play sync fader :]

Opublikowano

No właśnie w tym problem że pierwszy lepszy rezydent przyjmie osobę na "setkach" bo wie że umie coś (brak licznika BPM ,dogrywanie na słuch) niż osobę klikająca play sync fader play sync fader :]

No to kurwa dla tego zrobiłem ten post żeby móc grać ze słuchu .

Ps.

Rezydent w dupie ma jak i publiczność czy grasz na sync czy nie .

Opublikowano

No rezydenci ,gdzie więcej DJ na sali czy klubowiczów

Jak na tym numarku nawet pitch'a co do dziesiętnych nie ustawisz ;P

Opublikowano

A ja jako totalny laik mam glupie, offtopowe pytanie. Jakie znaczenie ma rodzaj sprzetu? Jak ktos ma wielki talent to nawet na tablecie z jakims gownem rozkreci impreze, jesli cudownie loopuje, przechodzi, ma wyczucie itd. c'nie? Jak mam np . 2 kanalowy mikser, 2 porzadne decki i to wszystko np. za 800 zl to cl mi da kupienie np wybajerowanego zestawu za 4k? Bedzie sampler, jakies bajery ale co jeszcze?

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...