Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rzeczy z item shop

Gramnalajcie12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rękawica zdecydowanie. Ja bym polecał Lvl 50 i bić metki w dolinie bądź na Sohan. Większa szansa na kamienie :)

W grze zawsze jako

Yutashi

Pomogłem Ci - Zostaw Like!

Opublikowano

Dokładnie jak up, polecam Ci kupić rękawiczke złodzieja i iść dropić, a co do metków to pustynia masz tam fajny zarobek bo i kamole nie lecą najgorzej. :) 

Opublikowano

Itemy z IS, które możesz sprzedać rzadko pojawiają się w IS (typu kupony SM czy Przepustki).

Najlepiej wiadomo jest kupować rękawicę i dropić na metkach/bossach.

Ew. kupuj jakieś skrzynki i może coś ciekawego poleci ;)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Najlepiej szkaty którymi można handlować, nic nie musisz robić oprócz wystawienia sklepu, ew jeśli jest to negros, możesz próbować robić przerzuty, a jak nie to po prostu poczekaj na zwoje na SMy

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Często pojawiają się skrzynie ze zwierzami, możesz je kupować i wystawiać na tobole

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Jest jeszcze lepszy spobów, a mianowicie zamiast kupować SM to yangi na allegro, tylko że trzeba mieć konto w banku i konto na allegro.  :)

Opublikowano

Szkaty specjalne, ew.kupony.

A tak normalnie to podwójny drop.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Najlepiej kupić jedną a porządną rzecz która nam się przyda i da nam xx zyski na serwerze. Tak jak pisali tutaj ludzie wyżej ja również polecam Ci kupić rękawicę złodzieja jest teraz tyle mapek gdzie możemy iść z danym lvl i dropić.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Poczekaj trochę za niedługo święta to na pewno będą jakieś promocje na których będziesz mógł zarobić yang, oczywiście bardziej się opłaca yangi kupić na allegro ale jest to nielegalne.

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Opublikowano

Jak są skrzynki petów w IS to je się opłaca kupić i sprzedać :P Koszt to 35sm (nie jestem pewny ) a 1 w grze kosztuje około. 40-50kk po evencie kwota dochodzi nawet do 80kk więc polecam :)

#JebacSygnatury

Opublikowano

Jak są skrzynki petów w IS to je się opłaca kupić i sprzedać :P Koszt to 35sm (nie jestem pewny ) a 1 w grze kosztuje około. 40-50kk po evencie kwota dochodzi nawet do 80kk więc polecam :)

Poczekaj max 2-3tyg do isu zostaną dodane kupony na yangi :)

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...