Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Biała mapa gry... - Problem

ppkkp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mój problem polega na tym, iż po włączeniu gry, mapa jest cała biała, screenów narazie nie wstawiam, bo robie reinstalla, ale chciałbym was prosić o pomoc 
Z góry dzięki :)

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Legenda
Opublikowano

Sterowniki ewentualnie wpisz daj ppm na dote (w bibliotece steam) ustaw opcje uruchamiania i wpisz:

-high 

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Ok, a mogłbyś mi wytłumaczyć co ta komenda robi ? :)

qCsDG8m.gif

Opublikowano

ok dzieki za info to chciałbym jeszcze zapytac co daje priorytet czasu rzeczywistego ? ;d

qCsDG8m.gif

Opublikowano

Nie wiem czy ci pomogła odpowiedź wyżej, ale może twoim problemem jest karta graficzna, może nie spełniać wymagań do gry. Jak możesz to podaj parametry twojego komputera.

Opublikowano

Nie działa to pewnie wina tej grafy, nawet nie podaje parametrów bo to jest śmiechu warte, powiem tyle, że to zintegrowana karta -_-". Dzięki wszystkim za pomoc, do zamknięcia :)

qCsDG8m.gif

Opublikowano

Spróbuj dodać więcej RAM'u do DOTY lub napraw klienta/reinstall. Miałem coś podobnego z LoL'em, lecz tam mapa była cała czarna xD
Po reinstall'u i dodaniu więcej RAM'u problem zniknął, a i gra zaczęła lepiej śmigać, więc polecam ;p

@Edit
Y... tak może to być wina karty graficznej, ale nie musi. Coś po prostu mogło zaatakować pliki graficzne lub problem z ostatnim update/instalacji. Mówie ci, pokombinuj...

Nigdy nie kupiłbym Forda !
Bo jak masz Forda, to nie jesteś dobra morda !

https://www.youtube.com/watch?v=MZjoSEgtuV0&hd=1

Moderator  <3 oraz Opiekun Serwera DR biggrin.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...