Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer PVP (możliwe są instancje, rajdy)? Który serwer? Warrior pod PvE i PvP?

exeqtor1987

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam na imię Mateusz i mam 26 lat. Dziś zaczynam swoją przygodę z grą TERA. Ma kilka pytań na temat tej gry:

1. Czy na serwerze PVP można grać PVE (robić instancje, rajdy itp.)? Zależy mi na serwerze uniwersalnym. Ponadto będę szukał gildii PVP/PVE (50/50).
2. Jaki polecacie serwer PVP gdzie gra się dużo PVE i jest sporo polskich gildii?
3. Najaktywniejsze i najbardziej popularne wśród polaków (dostępne) serwery PVP i PVE?
4. Czy klasa warriora jest dobrą klasą zarówno pod PVP jak i PVE (chcę zrobić jedna uniwersalną postać, gdyż na więcej nie będę miał czasu)?

Z góry dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi i pozdrawiam.

Opublikowano

Witam. Mam na imię Mateusz i mam 26 lat. Dziś zaczynam swoją przygodę z grą TERA. Ma kilka pytań na temat tej gry:

1. Czy na serwerze PVP można grać PVE (robić instancje, rajdy itp.)? Zależy mi na serwerze uniwersalnym. Ponadto będę szukał gildii PVP/PVE (50/50).  Jasne, że tak.

2. Jaki polecacie serwer PVP gdzie gra się dużo PVE i jest sporo polskich gildii? Nie wiem, gram tylko na jednym, nie mam rozeznania.

3. Najaktywniejsze i najbardziej popularne wśród polaków (dostępne) serwery PVP i PVE? PvP bez dwóch zdań Killian, PvE całkiem przyzwoite jest na Fraya'i.

4. Czy klasa warriora jest dobrą klasą zarówno pod PVP jak i PVE (chcę zrobić jedna uniwersalną postać, gdyż na więcej nie będę miał czasu)? Wg mnie wszystkie klasy są dobre do wszystkiego jak się wygearuje i ogarnia ;) Co do warrior'a jak najbardziej kosi w PvP, ale wymaga też niezłego skill'a ;) Do PvE też jest elegancki, ma możliwość zmiany trybu gry i zajebiście spisuje się jako tank ;D

Z góry dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi i pozdrawiam.

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

1. Tak, różnica między serwerem PvP a PvE -> na PvP istnieje skill, po którego włączeniu, możemy atakować innych, poza miastem i bezpiecznymi strefami (coś jak tryb wolny w metinie), a gra poza tym wygląda tak samo.
Co do reszty, nie mam pojęcia ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...