Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Ramona]Prace Z Metina

Ramona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A tam walicie farmazony.Ja wieżę że to jej prace :P A tak btw ty jesteś z Bytomia?Bo ja też :DMoże mnie spotkałaś kiedyś?Łatwo rozpoznać chodzę w takiej białej bluzie a z tyłu mam logo HSK i podpis RaVvEN.Może się kiedyś spotkamy bo jesteś nono nie powiem złego słówka :D na PW odp

"Różnica pomiędzy seksem i śmiercią polega na tym, że kiedy będziesz umierał, nikt nie będzie się śmiać z ciebie, że robisz to sam." Woody Allen

Choć blisko lecz wciąż tak daleko

33466.jpg

33467.jpg

28013.gif

Opublikowano

A ja takie coś zrobiłem w 5 minutek :P Dedykacja dla Ramony :*Wiem że słabe ale ja się tylko texturami zajmuję a nie grafiką.5929fae1ae646_post-126466-126747612924.jpg

"Różnica pomiędzy seksem i śmiercią polega na tym, że kiedy będziesz umierał, nikt nie będzie się śmiać z ciebie, że robisz to sam." Woody Allen

33466.jpg

33467.jpg

28013.gif

Opublikowano

A ja takie coś zrobiłem w 5 minutek :P Dedykacja dla Ramony :*Wiem że słabe ale ja się tylko texturami zajmuję a nie grafiką.5929fae1ae646_post-126466-126747612924.jpg

Z A J E B I S T E

kochany :) jeśli zajmujesz się texturkami mógł byś zrobić dla mnie fajną zbrojkę dla szamaneczki na 66 ;)

2yx14xx.jpg
Opublikowano

O dziękuje dziękuję :D A jak ta pro po tej zbroi to napisz dokładniej jak ma wyglądać.

A dla mnie takie sobie :P

Na 66 jest stalka.O nią ci chodzi?

33466.jpg

33467.jpg

28013.gif

Opublikowano

O dziękuje dziękuję :D A jak ta pro po tej zbroi to napisz dokładniej jak ma wyglądać.

Obojętnie jaka żeby tylko była bardziej czerwona :D

2yx14xx.jpg
Opublikowano

Na 66 jest stalka.O nią ci chodzi?

Tak tak tak chodzi mi o stalke ;D

2yx14xx.jpg
Opublikowano

2/10, czytaj tutki. A te postacie z Metina są tak obrzydłe(jak można grać w takie coś :P), że każda praca z nimi staje się od razu brzydka :/ Najlepsza przedostatnia praca, bo Render nie jest z gry, ale i tak tylko Render jest fajny, bo niczego więcej nie można oceniać(dwa kolory + napis).

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Masz qtku xD

Wkleje zdjęcie jak zbroja prezentuje się w Granny Viewer'e bo metina odinstalowałem heh

Hej "moderatorze MAPLE STORY" nie wiem co masz do metina.Dla mnie spoko gra chociaż trochę nudzi.Heh a może powiesz że lepsze są postacie z maple story?W 2D z grafiką dla dzieci w wieku 8+.

shaman_4-1.rar

33466.jpg

33467.jpg

28013.gif

Opublikowano
Hej "moderatorze MAPLE STORY" nie wiem co masz do metina.Dla mnie spoko gra chociaż trochę nudzi.Heh a może powiesz że lepsze są postacie z maple story?W 2D z grafiką dla dzieci w wieku 8+.

Wcale mi się Metin nie musi podobać, każdy ma inny gust, tobie chyba grać nie zabraniam, a mi podobać się nie musi. Po za tym, MapleStory ma większą liczbę graczy niż WoW, a to o czymś świadczy(ponad 7 lat na rynku, powstało kilkanaście wersji MS, a do tego Nexon na samym MapleStory zarobił kilkaset milionów dolarów w poprzednim roku, więc nie gadaj że Metin może równać się z MS), a do twojej wiadomości ponad 50% graczy MapleStory to osoby w wieku powyżej 15 lat... MS na pewno prezentuje większy poziom społeczności niż Metin(o którym krąży wiele plotek...).

@Edit

Zapomniałem dodać że w MS są też prywatne serwery, więc liczba graczy rośnie o kolejne kilkanaście - kilkadziesiąt procent.

A grafika w MS ma swój urok i jak już powiedziałem - każdy ma inny gust. Mnie się grafika w MS podoba, za to w Metinie nie, niby 3D ale już wolę te side-scrolling 2D(tak to się poprawnie nazywa) w MS niż te okropne tekstury których poziom zatrzymał się na 2000 roku.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Wcale mi się Metin nie musi podobać, każdy ma inny gust, tobie chyba grać nie zabraniam, a mi podobać się nie musi. Po za tym, MapleStory ma większą liczbę graczy niż WoW, a to o czymś świadczy(ponad 7 lat na rynku, powstało kilkanaście wersji MS, a do tego Nexon na samym MapleStory zarobił kilkaset milionów dolarów w poprzednim roku, więc nie gadaj że Metin może równać się z MS), a do twojej wiadomości ponad 50% graczy MapleStory to osoby w wieku powyżej 15 lat... MS na pewno prezentuje większy poziom społeczności niż Metin(o którym krąży wiele plotek...).

@Edit

Zapomniałem dodać że w MS są też prywatne serwery, więc liczba graczy rośnie o kolejne kilkanaście - kilkadziesiąt procent.

A grafika w MS ma swój urok i jak już powiedziałem - każdy ma inny gust. Mnie się grafika w MS podoba, za to w Metinie nie, niby 3D ale już wolę te side-scrolling 2D(tak to się poprawnie nazywa) w MS niż te okropne tekstury których poziom zatrzymał się na 2000 roku.

Nie wnikaj w gust innych.

Niektorzy wola metina, a niektorzy gre z grzybkami ... :)

@topic

Prace srednie.

5/10

Opublikowano

Masz qtku xD

Wkleje zdjęcie jak zbroja prezentuje się w Granny Viewer'e bo metina odinstalowałem heh

Fajna pracaa spot.gif dzienkuję ci :**

2yx14xx.jpg
Opublikowano

Dla ciebie wszystko xD

33466.jpg

33467.jpg

28013.gif

Opublikowano

Ja nic nie mówie ale mi sie podoba szczególnie ten wojownik jakos nie wiem czy kradniesz ale nic nie mówie ...

16489.gifpost103988126773099171.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie chcę być nie miły ale koledzy mają rację. Prace nie są twoje. Zrób sama jakąś pracę i wstaw to ocenimy pozytywnie ; )

18101299.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...