Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym się różnią pliki "Open source" od zwykłych plików?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w  temacie. Zawsze mnie to interesowało, działaja tak samo ale do tych zwykłych nie da się dostać do całych plików? jak nazywa się ten proces zabezpieczenia plików ze z open source są tak jak te zwykłe ze nie da się dostać do wszystkich?

Opublikowano

Widzisz nie przeczytałeś dokładnie mojego pytania.

Ja się spytałem czym się różnia pliki metin2 open source od tych zwykłych jaki proces zaszedł ze w tych drugich nie widac całego kodu?

Opublikowano

Chodzi mi o pliki do którego do całego kodu ma się dostęp i odwrotnie.. tak trudno zrozumieć?

tak, bo pierdolisz od rzeczy. metin nie jest open sourcem, więc to brednie.

source daje tyle, że ma się source.

Opublikowano

Nie spamujcie mi tutaj w temacie, jeśli nie macie nic do powiedzenia. Odpowie mi ktoś?

tak, bo pierdolisz od rzeczy. metin nie jest open sourcem, więc to brednie.

source daje tyle, że ma się source.

Mam kod source. I spytałem się co to za proces który z kodu source tworzy ten kod który nie da się odczytać.. 

Opublikowano

Nie spamujcie mi tutaj w temacie, jeśli nie macie nic do powiedzenia. Odpowie mi ktoś?

Mam kod source. I spytałem się co to za proces który z kodu source tworzy ten kod który nie da się odczytać..

kompilacja, ale jeśli nawet tego nie wiesz, odpuść.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...