Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak się uratować? TES III Morrowind.

Gnieworz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wykazując się niebywałą inteligencją zapisałem grę nie mając miksturek, HP na poziomie około 0 i ciężką zbroję na sobie tuż przed tym jak obrywam od Ogara...

ktoś ma jakiś pomysł co zrobić?

próbowałem już wszystko z siebie zżucić i uciekając włączyć tarczę ale ten potór tak czy inaczej mnie dogania... to nie gothic gdzie uciekniesz przed watachą wilków...

wolę nie używać kodów ale jeśli to konieczne?

dajcie jakieś propozycje a jak nic nie zadziała to napiszcie kody.... szczerze mówiąc wolałbym ich nawet nie poznać ale skoro muszę...

Opublikowano

Jest chociażby masa save editorów do Morrowind, ale akurat strona, z której chciałem go pobrać i wstawić tutaj nie działa coś dziś. ;/ 

W każdym razie za pomocą tego edytora możesz sobie podnieść hp, ilość mikstur itp. 

Linku nie mogę Ci podać, ale może chociaż tak Ci pomogę.

https://www.google.pl/search?q=edytor+seve+Morrowind&oq=edytor+seve+Morrowind&aqs=chrome..69i57j0l3.1263j0j7&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=93&ie=UTF-8#q=edytor+save+Morrowind&spell=1

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...