Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem laptop po upadku

WaterAqua

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj mój laptop dokonał lotu, po przebyciu dość sporego dystansu wylądował na podłodze. Dziś postanowiłem ocenić zniszczenia. Oprócz rys z dołu wygląda wszystko w porządku. Niestety nie jest tak po włączeniu. Do tej pory laptop działał w miarę szybko, jednak teraz jest po prostu zamulony. Wyczytałem, że dużo ludzi tak ma a winowajcą okazuje się dysk twardy. Niestety laptop już rok po gwarancji, także muszę naprawić go na własną ręke. Nie mam na nim nic cennego, więc wystarczyło by tylko kupić i wymienić dysk. Jednak nie jest to takie proste - laptop zakupiłem nowy, jednak system operacyjny był gotowy do instalacji przy pierwszym włączeniu, przez co nie mam go nigdzie na płycie, tylko wgrany na komputerze. Jak mogę w takim razie przegrać system operacyjny na nowy dysk ? Dodam, że jest to Windows 7 home edition x64.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...