Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Type - 64

Szokron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko!

Od dzisiaj widzę promocje na czołg type 64 i ciekawi mnie jak się nim gra wiem że jest to scout i rzuca go nie ciekawie ale mi to nie przeszkadza interesuje mnie głównie jak się sprawdza w roli scouta i czy mam jakom kolwiek szanse coś ugrać tym działem aha i najważniejsze co mnie interesuje to zarobki na tym czołgu osobiście mam dickera max w swojim garażu i jestem z niego zadowolony i nie wiem czy nie kupić tego chinola czy czekać na jakieś promocje np na su 100 y pz albo e 25 

Chyba że polecacie jakieś inne czołgi premium lecz na pewno nie będę kupować viii bo nie chce marnować pieniędzy  

Opublikowano

Ten czołg to podróba Typa 62. Szybki może i jest, ale ciężko się nim skręca. Jak chcesz zarabiać kredyty to na pewno nie tym czołgiem. Kup sobie najlepiej coś z piątego tieru i tym graj.

Chyba, że chcesz szkolić załogę czy grania dla frajdy.

Opublikowano

Bardzo fajny czolg. Brat hellcata tylko ze mobilniejszy z lepszym zasiegiem widzenia ale ze slabszym dzialkiem.

Moj rekord to 100k na czysto (z premka) za 8,6k podswietlenia i 90 dmg wlasnego oraz 1 fraga.

Czolg bardzo fajny jesli rzuci na jakas otwarta mapke.

860331433165800174608.png

Opublikowano

Bardzo podobny do hellcata, 2 razy lepszy pancerz (nadal jego totalny brak, 0 szans na ding) 56 obrót kadłuba!, lepszy zasięg widzenia, szybciej obracająca się wieża, która jest... Typowa wieża LT, Niska penetracja (jak większość chińczyków), słabe DPS, DPM teoretycznie lepszy od hellcata. Ma lepszą celność, gorszą depresje działa, mało pocisków jak na 2 sekundy przeładowania (tylko 45) i zapewne często brakuje ich. Czas celowania całkiem dobry, nieco ponad 2 sekundy, ale to gorzej od kota, camo ma lepsze i to chyba tyle :) Typowy czołg do spotowania, inne zastosowanie ciężko znaleźć, ale można i postrzelać. Jak tak patrzę, czołg godny polecenia, ale i tak bez porównania gorszy od 8t premiumów. 

Tu masz z resztą porównanie

http://tank-compare.com/pl/compare/type-64/m18-hellcat#T1=474I381I326I576I217&T2=71I40I11I86I112
Opublikowano

Typowy passive spotter, czyli nudne to w chuj.

Kupujesz siatkę, lornetkę i coś jeszcze (może optyka), malujesz się, robisz załogę pod camo i tyle. Stoisz cały czas w jednym krzaku i spotujesz. Nudne to i nie wiem jak ludzie mogą tym jeździć.

Opublikowano

Typowy passive spotter, czyli nudne to w chuj.

Kupujesz siatkę, lornetkę i coś jeszcze (może optyka), malujesz się, robisz załogę pod camo i tyle. Stoisz cały czas w jednym krzaku i spotujesz. Nudne to i nie wiem jak ludzie mogą tym jeździć.

Zgadzam się. Chciałbym jeszcze dodać do wypowiedzi Marvelusa, że nie nadaje się on jako zarabiacz ponieważ 1000 obrażeń po spocie = 500 obrażeń zadanym co za tym idzie nie opłaca się nim grać typowo pod zarobek. Z tego co pamiętam, to marvelus ma ten czołg i rewelacyjny to on nie jest. Typowy do spota, nie wyróżnia się niczym na tle innych.

Opublikowano

Zgadzam się. Chciałbym jeszcze dodać do wypowiedzi Marvelusa, że nie nadaje się on jako zarabiacz ponieważ 1000 obrażeń po spocie = 500 obrażeń zadanym co za tym idzie nie opłaca się nim grać typowo pod zarobek. Z tego co pamiętam, to marvelus ma ten czołg i rewelacyjny to on nie jest. Typowy do spota, nie wyróżnia się niczym na tle innych.

Nie mam tego czołgu... Mam Chaffeego. A Typ 64 jest jego marną podróbą (ten sam kadłub)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...