Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak można już mieć 700 gier?

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Był taki typek jeszcze na lol kingu co grał cały czas urgotem jakiś imperator tylko nie pamietam dokładnie nazwy ..

UP szybszy 

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Jeżeli ktoś lubi to czemu bronić mu grać jedną postacią? Ja sama jedną postacią zagrałam około 500 gier łącząc normale i małą ilość rankedów. Prawda jest taka, że im więcej jedną postać grasz tym bardziej umiesz nią grać, przynajmniej według mnie. Poza tym widziałam Sonę 800 gier, to musi być interesujące klikać qwer i wardować przez te wszystkie 800 gier. :s

Chyba bardziej chodziło o czas w jakim zagrał te 700 gier.
Opublikowano

Jeżeli ktoś lubi to czemu bronić mu grać jedną postacią? Ja sama jedną postacią zagrałam około 500 gier łącząc normale i małą ilość rankedów. Prawda jest taka, że im więcej jedną postać grasz tym bardziej umiesz nią grać, przynajmniej według mnie. Poza tym widziałam Sonę 800 gier, to musi być interesujące klikać qwer i wardować przez te wszystkie 800 gier. :s 

Sion jest od niedawna, a on już ma nim tyle gier... to chyba o to chodzi.

No ale 2,5k gier to lekka przesada xD

647041416238306889721.png

Opublikowano

Grałem z nim nie raz na soloq. Rengarem naprawdę niszczy, zedem średnio ale jak dostanie jakaś inną postać to gra trochę jak gówno

Takze z nim gralem, prawda rengarem niszczy, ustopilem mu topa i po prostu zmasakrowal ;x Ale strasznie flejmi w grze. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Takze z nim gralem, prawda rengarem niszczy, ustopilem mu topa i po prostu zmasakrowal ;x Ale strasznie flejmi w grze. 

Jak większość cebulaków :X

Opublikowano

Potwierdzam. Raz ktoś go flejmił to odpowiedział tym samym + troll przez co przegraliśmy chociaż gra była easy

Opublikowano

Hahah juz ma 2500 gier Sionem rankedow i przez ostatni tydzien nakurwia samym Skarnerem. Boze, to trzeba miec poryte we lbie, zeby tak w lola 24/7 jeszcze jedna postacia, ja bym sie znudzil zwlaszcza Sionem :( Chociaz tez bym chcial tyle grac, jedynie wszystkimi championami.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Hahah juz ma 2500 gier Sionem rankedow i przez ostatni tydzien nakurwia samym Skarnerem. Boze, to trzeba miec poryte we lbie, zeby tak w lola 24/7 jeszcze jedna postacia, ja bym sie znudzil zwlaszcza Sionem :( Chociaz tez bym chcial tyle grac, jedynie wszystkimi championami.

Kogo to obchodzi, że mama zagania cie do lekcji, a ty chciałbyś grać w lola :)

Chu.j was to obchodzi ile on gra. Ma czas to gra i nie powinn.iścię sie wpierdalać, no ale tak ... Przecież to cebulaki i im nic nie powiesz ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...