Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak można już mieć 700 gier?

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

To jest wyłącznie jego sprawa kim gra, a wasza spina dupy o to jest nieziemska. Wam nikt nie karze grać tym i tym, więc o co wam chodzi kto czym gra?

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

To jest wyłącznie jego sprawa kim gra, a wasza spina dupy o to jest nieziemska. Wam nikt nie karze grać tym i tym, więc o co wam chodzi kto czym gra?

W lolu istnieje coś takiego jak Meta. Polecam najpierw dowiedzieć się czegoś o grze, potem się wypowiadać.

Opublikowano

Chodzi mi tylko o to że naklepał już 700 gier.

read -> talk

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

no coz, gra tylko 1 championem no i ?

spodobal mu sie, wymainowal se i juz

jestem ciekawy ile ma ip

zauwaz za normali ma naklepnaych jedynie 300, co daje dosc normalny wynik zagranych meczy

Opublikowano

no coz, gra tylko 1 championem no i ?

spodobal mu sie, wymainowal se i juz

jestem ciekawy ile ma ip

zauwaz za normali ma naklepnaych jedynie 300, co daje dosc normalny wynik zagranych meczy

Czyli musi całe dnie grać

Legenda
Opublikowano

W lolu istnieje coś takiego jak Meta. Polecam najpierw dowiedzieć się czegoś o grze, potem się wypowiadać.

Sam gram w grę gatunku Moba i tam też obowiązuje coś takiego jak meta, więc nie opowiadaj mi tu jakiś głupot. Gra czym mu się podoba i tyle, a czy to jest w mecie czy nie najwyraźniej jego to nie obchodzi. Każdy sugeruje się metą widzę, a nawet nie potraficie wyjść z najniższych dywizji. Próbujecie sobie wmówić, że jak ogarniacie pro scene itd to sami będziecie prosami.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Może chce być mistrzem jeżeli chodzi o Siona? jest mistrz nidalee z Ameryki to może będzie mistrz Siona z Brazylii ?

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Tyle życia stracic ;-;-;-;-;

Nie wiem jak można tyle grać.

Opublikowano

Może nie pracuje, jest bogaty, gra sobie, może z bratem/kolegami na jednym koncie. Kto wie

Te je brazil, tego nie zrozumiesz.

Opublikowano

Może nie pracuje, jest bogaty, gra sobie, może z bratem/kolegami na jednym koncie. Kto wie

Te je brazil, tego nie zrozumiesz.

Nie dziwie się skoro brazylia jest wszędzie hejtowana :P

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Jeżeli ktoś lubi to czemu bronić mu grać jedną postacią? Ja sama jedną postacią zagrałam około 500 gier łącząc normale i małą ilość rankedów. Prawda jest taka, że im więcej jedną postać grasz tym bardziej umiesz nią grać, przynajmniej według mnie. Poza tym widziałam Sonę 800 gier, to musi być interesujące klikać qwer i wardować przez te wszystkie 800 gier. :s 

Opublikowano

Polecam najpierw usunąc autyzm, potem się wypowiadać.

@top

Tacy są ludzie, jedni lubią grać takim championem i tylko nim, inni grają róznymi. np (kto by sie spodziewal) BoxBox - riven only, bardzo bardzo dużo gier. Dlatego, ze Riven się mu nie nudzi. Pewnie tak samo jest z tym gościem. :P

jebać psy

Opublikowano

W tamtym sezonie był ziomek co miał 2,5k gier Vayne i dalej siedział w plat5 kappa.

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...