Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z FishBotem na Kamerze PL

kenti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam kamermoda na Metin2 PL i chce uzywac FishBota. Niewiem jak dokladnie objasnic moj problem wiec sory jak ktos nie zrozumie o co chodzi :D

Jak pierwszy raz zarzuca wedke to wszyastko jest dobrze i lowi rybę. Ale jak zlowi rybe to jak zarzuci to tak jakby sie bugowalo bo jak klikne spacje to przerzuca w inne miejsce :D

A i przy okazji jaki czas polecacie na wedke +1 i +2 ? te 2850 i 2800 slabo dzialaja

Opublikowano

Mam ten sam problem. Nie jest tak cały czas, ale zazwyczaj za pierwszym razem łowi dobrze, a za drugim już w ogóle nie wyciąga. W takiej sytuacji zmieniam miejsce i czasami to jakoś pomaga, ale patrząc na innych, oni wyciągają te wędki co chwilę, a ja muszę dziwnie długo czekać. Również czekam na dobrą odpowiedź.

Opublikowano

Tego nie wiem, bo jest to wada KaMeRModa. Ja kiedyś tak miałem po dłuższym boceniu, ale żeby od razu po zarzuceniu wędki?

Tu masz czasy wędek proporcjonalnie do ich poziomu ulepszenia:
+1 ----> 2850 ---> 4500
+2 ----> 2800 ---> 4500
+3 ----> 2750 ---> 4500
+4 ----> 2650 ---> 4500
+5 ----> 2650 lub 2900---> 4500
+6 ----> 2650 ---> 4500
+7 ----> 2650 ---> 4500
+8 Dalej i tak nie ulepszysz xD

Opublikowano

Tego nie wiem, bo jest to wada KaMeRModa. Ja kiedyś tak miałem po dłuższym boceniu, ale żeby od razu po zarzuceniu wędki?

Tu masz czasy wędek proporcjonalnie do ich poziomu ulepszenia:

+1 ----> 2850 ---> 4500

+2 ----> 2800 ---> 4500

+3 ----> 2750 ---> 4500

+4 ----> 2650 ---> 4500

+5 ----> 2650 lub 2900---> 4500

+6 ----> 2650 ---> 4500

+7 ----> 2650 ---> 4500

+8 Dalej i tak nie ulepszysz xD

Na kamerze chyba czasy się do niczego nie przydadzą? :p

Opublikowano

U mnie problem rozwiazany. Zwieksz sobie Fish Delay na 4.0 i mi smiga. Odkrylem ze to bylo od lagow bo 2x zakladal robaka i sie bugowalo. A czas wedki ustawiasz w FishBot Settings tam u gory w tej tabelce. Na wedce +1 mam 2,85

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...