Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zagrać na skkf non-premium?

zielak104

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,mam problem mam założone konto non premium na x,alejak się loguje to mam invalid session ...

Musze przez jakiś specjalny launcher czy coś ?

emllbGFrUExfX19ldW5lX19fNTMyX19fTlVMTF9fXzRfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzlfX18xX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Polecam Ci zobaczyc na stronie, fb, youtube itp. Tam chyba trzeba czekac 30 minut i nie wolno wylaczyc przegladarki.

Opublikowano

Musisz wejść na " www.skkf.pl " Jakoś tak i tam możesz założyc NON - PREMIUM , oczywiście musisz trochę poczekać :P Jeżeli "kradniesz" skina ,że podszywasz się i chcesz wejść bez rejestracji , to Ci się nie uda . Myśle ze masz taki błąd jak napisalem teraz , bo Ci co mają non premium i swój bez skina itd to pisze im ,że można sie zarejestrować na takiej i takiej stronie i ze mozesz dołączyć do takich graczy jak skkf itd

Jeżeli pomogłem , like ;3

10 / 20 / 30 / 40 / 50 / 60 / 70 / 80 / 90 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 400 / 500 / 1000

Opublikowano

Hej,mam problem mam założone konto non premium na mc.skkf.net/nonpremium,alejak się loguje to mam invalid session ...

Musze przez jakiś specjalny launcher czy coś ?

Nie ma takiej możliwości. 

Jedyne co pozostaje to kupno Premium / konta ;) 

To tak samo jak by zjeść ciastko i mieć ciastko. 

chyba że o czymś nie wiem :P

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

No to zaczynamy:

1. Wchodzisz i rejestrujesz konto (jeżeli jesteś non-premium, to nie możesz mieć konta z jakimś skinem (pozostaje steve)):

mc.skkf.net/nonpremium

2. Potwierdzasz emaila (nie jestem pewien czy trzeba).

3. Czekasz do 30 minut i nie zamykasz przeglądarki.

4. Cieszysz się grą na serwerze skkf'a.

@down

No wiem :)

Opublikowano

@ TheDayderPL

POMOGŁEŚ DAJE LUBIE TO ! Faktycznie ja też miałem taki problem , ale poczekałem 35 min i przeszło ; - ) THX

Jesteś wielki ; - ;

10 / 20 / 30 / 40 / 50 / 60 / 70 / 80 / 90 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 400 / 500 / 1000

Opublikowano

Czyli teraz mozna grać na skkf.net na no-premium ? Bo ja pamiętam ze kiedyś wogóle się nie dało .

Opublikowano

Czyli teraz mozna grać na skkf.net na no-premium ? Bo ja pamiętam ze kiedyś wogóle się nie dało .

Tak kiedyś się nie dało, ale teraz (chyba od poprzedniej edycji) można grać non-premium :)

Opublikowano

Nie obejdziesz, kup premium, a nie piracisz! Kto jest ze mną?

Ja nie . Nie wszyszczy zarabiają i mają pieniądze :(
Opublikowano

Zarejestruj sobie tutaj konto:

mc.skkf.net/nonpremium

Potwierdź mail, graj.

Opublikowano

Zarejestruj sobie tutaj konto:

mc.skkf.net/nonpremium
Potwierdź mail, graj.
Ten kto czytał ten temat to już wie. Czytaj poprzednie posty !
Opublikowano

Ludzie wy nie rozumiecie ... MAM KONTO ZWERYFIKOWANE WSZYSTKO ... Tylko po prostu jak wchodze na serwer wyskakuje blad failed to login ...

emllbGFrUExfX19ldW5lX19fNTMyX19fTlVMTF9fXzRfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzlfX18xX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Prawdopodobnie musisz użyć innej wersji mniecrafta :)

Proszę o cytowanie moich postów jeżeli kierujesz odpowiedź w moją stronę. Dziękuje!

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...