Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rower , proszę o opinie !

P48

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Ref ( proszę o jeszcze jakieś opinie , przepraszam że tak późno ale nie miałem dostępu do internetu przez te dni)

17172903471186348024.jpg

Opublikowano

Rower świetny na tereny leśne/górskie. Koła 29 - bardzo dobre na offroad, opona 2.1 z dużym bieżnikiem. Przeżutki deore - jedne z najlepszych od Shimano, 9 przeżutów sprawi że będzie Ci lżej jechać i osiągniesz lepszą prędkość.

Ogółem rower za 3tys. nie może być zły ;-)

146361479076443945952.png

Więcej info na profilu : ) Zgoda na sygnature od Makina

Pasjonat
Opublikowano

Rower świetny na tereny leśne/górskie. Koła 29 - bardzo dobre na offroad, opona 2.1 z dużym bieżnikiem. Przeżutki deore - jedne z najlepszych od Shimano, 9 przeżutów sprawi że będzie Ci lżej jechać i osiągniesz lepszą prędkość.

Ogółem rower za 3tys. nie może być zły ;-)

Przerzutki wiem ale powiedz mi czy te opony właśnie też nadadzą się na zwykły asfalt ?

17172903471186348024.jpg

Opublikowano

polecam z M-bike ja osobiście posiadam, M-bike renegade coś tam 2012 2tyś zł, jutro na moim blogu dodam foty.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...