Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jakie gry polecacie darmowe fps?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema jakie gry polecacie bo gram z kumplem i nie mam zbytnio w co no i zeby gralo troche graczy najelepiej takie gry jak bf3 tyle ze nam sie juz znudzil troche ja mam 80lvl i nie only steam/origin myslalem nad codem ns ale nie wiem ktory z serii mw 

edit; wymagania sa bez znaczenia 

Opublikowano

Jeśli chcesz coda to polecam MW2, a z darmowych fps to myślę że dobrą grą będzie na przykład S.K.I.L.L - Special Force 2, Counter Strike 1.6 lub nowsze, Battlefield Play4Free, Warface... To taka krótka lista ode mnie, mam nadzieje że któraś z tych ci się spodoba.

Opublikowano

loadout mozesz znalesc na steamie gra zajebista podobna do tf2 jezeli chodzi o grafike,postacie i fizyke oraz mozna robic wlasne bronie sam gram od premiery i po 30 godzinach grania nie znudzila mi sie

Opublikowano

isteniej takie cos jak t*rren* z tego pobiore kazda gre nie chodzilo mi zebyscie podawali gre gdzie jest napisane darmowa w dzisiejszych czasach kazda gra jest darmowa ;d bf p4f odpada slaba grafa itd cos na poziomie graficznym itd do bf3 ;p csy odpadaja gram sa po 1.6k h mam na steam moj kumpel nie lubi za bardzo a druga sprawa to nie mozna zbytnio razem pograc bo sie rundy vszybko koncza skill odpada nudny slabi gracze czity itd chyba wezme mw2 a w mw2 gra troche ludzi ?

Opublikowano

up zastanowie sie tez nad gro ;) gralem dobra gierka moze bede grac ale odpowiedzcie mi na pytanie do cod modern warfare 2

combat arms odpada skill i bf p4f tez slabe gry 

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...