Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

Usama Su kocken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurdę wreszcie klienta można pobrać,teraz tylko pasy przypomnieć i pompa :P

Serwer jest naprawdę dobry,stoi od 2011 roku i się trzyma dobrze.

Lipa trochę że tak mało osób gra.

Zapraszam na serwer :)

@TOP: ZRÓBCIE JAKIEŚ SYGNATURY DO REKLAMY,DODAJCIE LINKA DO CLIENTA NA STRONĘ GŁÓWNĄ,NIE KAŻDY NA SERWERY PRZYCHODZI Z MPC :).

LUDZISKA WBIJAĆ NA SERWER xD

@@TOP: Daj clienta na mega xD,aha no i jeszcze jedno dodajcie link do forum na stronie www :P

Pozdrawiam.

Trzyma się dobrze? Chyba nie wiesz co mowisz. Ludziska.. przecież ten serwer ma tyle dziur i bugow że się zliczyć nie da, na dodatek darksince ma ten serwer głęboko ;) Coraz mniej graczy, forum już nie ma.. moim zdaniem nie trzyma się dobrze, wręcz przeciwnie.

r3ePj8E.png

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Stary, dobry Divine. Pamiętam jeszcze początki ze starą ekipą. Jeżeli serwer będzie wyglądał tak samo jak jego stara wersja, i jeżeli będzie miał tyle samo graczy na poziomie co wtedy, na 100% zawitam. 

Qui est le prochain?

Opublikowano

CZy tylko ja mam problem z wypakowaniem clienta?? Wyskakują jakieś błędy z folderu pack, i jak chcę odpalić to pisze że nie ma python.dll... Wrzuci ktoś działającego clienta ?

Opublikowano

CZy tylko ja mam problem z wypakowaniem clienta?? Wyskakują jakieś błędy z folderu pack, i jak chcę odpalić to pisze że nie ma python.dll... Wrzuci ktoś działającego clienta ?

Nie ma chyba już nigdzie do dl działającego, ewentualnie jakieś na forum są wrzucane ale z tego co mi wiadomo niektóre mają wirusy, albo jest w nich pełno przeróbek. 

r3ePj8E.png

Opublikowano

Nie ma chyba już nigdzie do dl działającego, ewentualnie jakieś na forum są wrzucane ale z tego co mi wiadomo niektóre mają wirusy, albo jest w nich pełno przeróbek. 

Czyli raczej nie pogram co ;d?

Opublikowano

Ojć Szczepciu przecież tak jebałeś na Darka. :) Najpierw na twoim "forum" pojawił się dział z Divine, a teraz prezentacja z twojego konta, buhaha ile Ci zapłacił ? :) Pisałeś jeszcze, że Dark nie ma z czego opłacić i że Divine upadnie to po chuy odświeżasz prezentację ? Ośmieszasz się :D

2 lata temu bym polecił, teraz wyebane na ten serwer. xD

@Edit

Pierwsza rzecz " Forum Serwera " czyli wszystko jasne, że ta prezentacja jest tylko, żeby ściągnąć ludzi na forum <3

denzel.png

Opublikowano

Ojć Szczepciu przecież tak jebałeś na Darka. :) Najpierw na twoim "forum" pojawił się dział z Divine, a teraz prezentacja z twojego konta, buhaha ile Ci zapłacił ? :) Pisałeś jeszcze, że Dark nie ma z czego opłacić i że Divine upadnie to po chuy odświeżasz prezentację ? Ośmieszasz się :D

2 lata temu bym polecił, teraz wyebane na ten serwer. xD

@Edit

Pierwsza rzecz " Forum Serwera " czyli wszystko jasne, że ta prezentacja jest tylko, żeby ściągnąć ludzi na forum <3

Dokładnie. Userów i odsłon forum potrzebuje to wstawił link do forum. I hajs trzepie...

W grze od bardzo dawna samego Szczepana nie było widać, zresztą nikogo z administracji bo jej nie ma ; p

r3ePj8E.png

Opublikowano

Przecież na jego forum, bez Divine na którego tak pierdoli by było 20 userów ? 

Nie zakładać kont na tym forum, bo to qnwo. Jest mnóstwo lepszych.

denzel.png

Opublikowano

Przecież na jego forum, bez Divine na którego tak pierdoli by było 20 userów ? 

Nie zakładać kont na tym forum, bo to qnwo. Jest mnóstwo lepszych.

Gdyby nie zasługa Darka. Tak tak.. Dark.. no ale w końcu grzesiu nabił userów na forum divine. Sam do niczego by nie doszedł bo nic nie potrafi. Forum trzeba było od nowa zrobić to dziwnym trafem jest "Adm Techniczny". On tylko zlicza drobniaki za reklamę. 

Nie polecam serwera, nie polecam forum.. nie polecam niczego co jest związane ze Szczepanem i jego całą resztą lizusków. Pozdrawiam ;)

r3ePj8E.png

Opublikowano

KOLEJNA NIEDORÓBKA NIEDORÓBKI??? KIEDY WEŹMIECIE SIĘ ZA GLADORA ????

DAREK DAŁ SOBIE Z NIM SPOKÓJ BO PRZESTAŁ NA NIM ZARABIAĆ???

KIEDY UPDATE I ZMIANA MASZYNY NA GLADORZE?? CO Z GLADOREM S2 KTÓRY RUSZYŁ W GRUDNIU 2013??

ADMINISTRACJA TO DZIECI, KTÓRE MAJĄ GDZIEŚ GRACZY!!!!!!!!!

SERWER POLECĘ DOPIERO JAK WEZMĄ SIĘ ZA COŚ OD POCZĄTKU DO KOŃCA :)

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

Opublikowano

Stary dobry Divine już dawno przestał istnieć

Mam dobrego Clienta ale i tak nie wchodze nie ma już po co i na co

Serwer wymiera w szybkim tempie ponieważ nic tam już nie jest rozwijane

Szczepan zarobił i zostawił to w pizdu, szkoda tylko ludzi którzy wpakowali multum kasy w IS

Opublikowano

Serwer byl jeden z lepszych, lecz teraz to nawet nie wejde na niego. Sam Usama daje passy do konta GM'a w grze koledze z reala ktory pozniej banuje kogo chce bez powodow, pamietam jeszcze akcje jak ktos wstawil Jedynki na forum za uzywanie wh/sh z odowodami po czym temat zniknal z forum po 5minutach, a czemu? Poniewaz to kolega kolegi Usamy ktory mial passy do jego konta.

Dt 250 jest wylaczone od 2012 aby trzepac kase na IS'ie, wiekszosc mowi ze duzo osob nie wyda tyle kasy na IS lecz znajdzie sie duzo takich osob. Jak dlugo beda kupywac ulepki z IS tak dlugo Divine bedzie stal. I tak napisalem ze jest WYLACZONE a nie zbugowany poniewaz to byl plan wlasciciela tego serwera od samego poczatku aby trzepac kase na ulepkach...

je0o.png

Opublikowano

Mam pytanie czy nie bede mial zadnych problemow min z rozpakowaniem zalogowaniem sie na server bo chciałbym pograć jeszcze sobie?

Opublikowano

Mam pytanie czy nie bede mial zadnych problemow min z rozpakowaniem zalogowaniem sie na server bo chciałbym pograć jeszcze sobie?

Powiem tobie tak nie rwij się na serwa bo nie warto to nie dawne dobre czasy

Opublikowano

Czyli, Admini sieci serwerów Glador/Divine nie zrobią nic ?? Usama rozumiem, że Crypto to TY tak ?? ODPOWIEDZ WRESZCIE NA COŚ OD POCZĄTKU DO KOŃCA -.-

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

Opublikowano

Clienta servera nie da się już pobrać, szkoda że Administracja servera już zapomniała że trzeba coś robić na serwerze.. Pozdrawiam. : x

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...