Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lee sin i jego gangi

polska1290

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie jak oni to robią tak szybko, np jestem na midzie a lee sin wparowuje i robi:

Q+Q stawia warda za mnie W do warda i wykopuje mnie ale to tak szybko, że ja nie zdarze się kapnac o co chodzi i nawet nie flasha nie uzyje, ja jak ganguje lee sinem to ide Q do miniona ktory jest za przeciwnikiem i wtedy wykopuje bo z W do warda zeby tak trudno, oni maja jakieś na to bindy czy co?

Ogl ogarniam W do warda jak kogoś gonie/uciekam ale tak umiejętnie żeby postawić go za kogoś co ucieka skoczyć do warda i jeszcze wykopać, raz sprobowalem i mniej więcej się udalo ale przeciwnik zamiast poleciec do tylu to stal rowno ze mna i wykopalem go na sciane po lewej, gdyż troche to wolno robilem a on jeszcze biegiem uciekal...

Bardzo mnie ciekawi jak to zrobić bo fajnie to wyglada i jak sie tak zrobi 90 % kill.

Opublikowano

Wystarczy trochę ogarnąć, a wydaje się łatwe. 

Ustaw sobie smartcasty a będzie Ci jeszcze łatwiej. Wystarczy, że klikniesz Q>Q>i potem najedziesz myszką za niego, klikniesz 3 (np. tutaj będziesz miał warda), i szybko R.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Wystarczy miec Smartcast, klikasz Q+Q potem myszka za niego i 3+W. Sa tez Skrypty do tego ;d

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

smartcasty he co to jest chodzi o to że przytrzymujesz shifta bodajże i tylko myszką sterujesz ? 

I ja akurat warda mam na 1/ a potem jak mam hydre to na 2

Opublikowano

mozesz tez obejzec filmiki na youtube jak ktos gra lee sinem i mozesz poprzez to zalapac lekkiego skilla ale pamietaj trenning czyni mistrza

Opublikowano

smartcasty he co to jest chodzi o to że przytrzymujesz shifta bodajże i tylko myszką sterujesz ? 

I ja akurat warda mam na 1/ a potem jak mam hydre to na 2

Sterujesz myszką gdzie chcesz postawić warda, potem tylko klikasz 1 i ward już jest postawiony.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Ale to w opcjach gdzies sie ustawia te smartcasty czy shifta o ile dobrze pamiętam trzeba przytrzymać

I da się to jakąś na botach przetestować?

Opublikowano

Albo odpal BOLa, ściągnij skrypt na LeeSina i cheat zrobi wszystko za ciebie ( Prostszy sposób )  :P

Opublikowano

Skrypt na bola sobie pobierz też tak robi tak samo jak opisałeś. ;p

a tak btw był już update na bola ?

Opublikowano

Wejdź w ustawienia i ustaw Szybkie Rzucanie na wszystkie skille,od tego trzeba zacząć.Polecam również zjechać niżej do opcji,żeby pokazywało Ci zasięg rzucania czaru. Potem poszukaj dalej w opcjach,żebyś na klawisz C miał ustawione użycie pierwszego itemka. I od teraz zawsze warda przesuwasz na miejsce 1 slota w plecaku.

3 item(po butach ruchliwości i lizardzie) zawsze kamień widzenia,to on Ci daję mobilność.A zanim go kupisz to zawsze przynajmniej 1 ward(i trinket) w plecaku.

A więc,pograj lee sinem żebyś wyczuwał moment i trafiał chociaż z tego Q w gościa na midzie,bo to główny Twój dmg. Dalej nie pozostaje Ci nic wiecej jak wcisnąć klawisz C za niego,potem W żeby doskoczyć i ulti.No i takie coś ma Ci zająć sekunde lub szybciej :) Oczywiście wszystko na smart castach,nawet ulti. Możesz też CZASEM zamiast warda użyc błysku żeby wykonać taką akcję,a dokładnie nazywa się ona "inSec".

Zagrałem ponad 200 rankedów samym lee sinem,jeśli nie wierzysz na PW napisz podam lolkinga.

Opublikowano

Ja mam też sporo gier lee sinem, własnie przed chwila to probowalem i na 4 razy 3 razy sie udalo raz sie nie udalo bo zabilem bota z ulta chociaz mial full hp xp ale stalem po uzyciu ulta w strone przeciwnika co chyba znaczy ze bym go zle wykopal co nie?

Ps nie chce zadnych skryptow itd sam sie chce tego nauczyc.

Opublikowano

Ja robie tak tylkoz fleshem , muszę sie z wardem nauczyć bo troche szkoda flesha ale tak jest prościej :)

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Ja juz obcykalem jak to robić mniej więcej, teraz już wiem czemu te diamenty czasami nie trafiają z Q a ja brązem trafiam bo mają tego smarcasty i trudniej trafić, tak samo z ultem cieżko teraz wykopać kogoś dobrze bez smartcastow każdy ult wykopywalem gdzie chcialem a teraz zalezy :D

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...