Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z PS4

Adek1243

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kupiłem 2 tyg temu PS4, dopiero dzis podłączyłem do TV u mamy. 40 cali samsung 3d LCD. Podłączam PS4 do telewizora, do gniazdka, zmieniam w telewizorze na HDMI3 wlaczam konsole, konsola swieci caly czas na niebiesko, na telewizorze cały czas ze brak sygnalu ( czarny ekran - od samsunga, nie od konsoli) i nci sie nie dzieje.. Co moze byc problemem? dzieki za odp. 

Opublikowano

Jak konsola swiec na niebiesko to czyli dziala , prawdo podobnie masz jakis problem z tv , sproboj zmienic kabel hdmi moze zebany jest 

Opublikowano

Albo podpiąć pod inne wejście. Nie wiem jak to jest w ps4, ale w ps3 jest tak, że jak się przytrzyma przycisk od włączania konsoli to po 10 sekundach konsola resetuje swoje ustawienia i wtedy można przełączyć ustawienia wyświetlania.

Opublikowano

Ok.. Cudownie.. Dzwoniłem do serwisu, poweidziano mi, że najprawodpoodbniej mam wadliwą konsole i musze oddać na gwarancje pod punktem "niezgodnosc towaru z umowa" swietnie ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...