Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SimpleSurvival

LeBronek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa Serwera: SimpleSurvival + Frakcje

Adres IP: s66.mineserv.eu:9115

Ilość slotów: 20

Typ: Surivival + wojny frakcji

Premium: Nie jest wymagane

Wersja minecraft: 1.7.2

Administracja:

Administrator: Normoix ( Nie posiada konta na forum )                

Technik: BlackPad  (Mintek19)

Pluginy

WorldEdit, NoCheatPlus, ColoredSigns, Vault, Multiverse-Core, PermissionEx,, WorldGuard, iConomy,  Essentials, EssentialsSpawn, OtherDrops, Multiverse-Portals, AZRank, ChestShop, AuthMe, Factions, anti-relog i wiele innych !

Płatne Funkcje

Vip

7 zł sms / miesiąc lub 5zł przelew 

1.Diamentowy set, 5 złotych jabłek, miecz diamentowy

2.komendy : tpa, back,home, sethome, hat

Opis serwera :

Serwer stworzony aby gra na nim cieszyła graczy. Na serwerze znajduje się masa pluginów, które urozmaicają jak i usprawniają grę. Na serwerze panuje miła atmosfera, obecni gracze pomagają nowym, a administracja z uśmiechem na twarzy rozwiązuje problemy. Serwer dodatkowo opłacony jest do kwietnia, co gwarantuje długą dostępność.

Opublikowano

Normalnie, Chce się płakać. Zgaduje że administracja jest w przedziale wiekowym od 9 do 14 lat. Anty-cheat nie zainstalowany. Zero kultury dla graczy. Spawn jest żałosny, Nawet komenda /pl nie jest zainstalowana. 

BTW: Dostałem bana za fly. Mimo to że nie ma anti-cheata ani regulaminu ._. ale to nic nie zmienia.

Rzadko daje taką ocenę jakiemuś serwerowi. Ale niestety 2/10

Opublikowano

@up

Nie byliśmy takimi dzieciakami dopóki nie odmówiliśmy tobie rangi ;)

Po 2 . Jest regulamin :)

Tak chcialeś pomóc w reklamie , maszyne oferowałeś nagle gdy odmówilem to serwer Ci się przestał podobać ... Haha ;) Pozdrawiam.

Opublikowano

@up

Nie byliśmy takimi dzieciakami dopóki nie odmówiliśmy tobie rangi ;)

Po 2 . Jest regulamin :)

Tak chcialeś pomóc w reklamie , maszyne oferowałeś nagle gdy odmówilem to serwer Ci się przestał podobać ... Haha ;) Pozdrawiam.

Nope, nie pytałem sie o admina. Ani o range. Oferowałem tylko to gdyż serwer jest nieogarniety. Chciałem pomóc. Wy odmówiliśćie pomocy. Proste. Nie oceniam serwera pod tym kątem. Oceniam go normalnie. Administracja to dzieciarnia. Jak widać powyżej. 

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...