Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Migracja konta premium WTF ?

HubcioSSG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak dawno nie grałem w minecrafta i chciałem powrócić do gry gdy chciałem się zalogować na minecrafta Premium launcher to pisało że passy są nie prawidłowe wbiłem na strone mojangu i zobaczyłem takie coś :D 

If you have an old Minecraft Premium Account you can import it to your Mojang Account.
Just enter your Minecraft Username and Password below.   Gdy wpisałem swoj nick i haslo to pojawiło się takie coś : D 

Error! Invalid username or password. Passy są 100% prawdziwe  Wie ktoś jak mi pomoc ? :D

Opublikowano

Możliwe, że kupowałeś giftcode, lub konto nie na minecraft.net. Czasami się zdarza, że potem konta wygasają.

Jeśli było to z oficjalnej strony, to napisz do Mojang.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Możliwe, że kupowałeś giftcode, lub konto nie na minecraft.net. Czasami się zdarza, że potem konta wygasają.

Jeśli było to z oficjalnej strony, to napisz do Mojang.

Kupiłem gift code na allego 

Opublikowano

Dawno kupowałeś premium ?

Jesteś zarejestrowany tylko na minecraft.net ?

Jeżeli tak to musisz połączyć konto z tym na mojang.com (logujesz się tymi samymi passami jak na minecraft.net)

Opublikowano

Dawno kupowałeś premium ?

Jesteś zarejestrowany tylko na minecraft.net ?

Jeżeli tak to musisz połączyć konto z tym na mojang.com (logujesz się tymi samymi passami jak na minecraft.net)

To przecież napisał, że próbował połączyć, jednak nie działa.

Kupiłem gift code na allego 

To pewnie zostałeś oszukany, ponieważ zdarzają się nieuczciwy sprzedawcy, oczywiście są też uczciwi. Konto pewnie już nie zadziała, skoro tak wygląda sytuacja.

Jednak ja bym się jeszcze skontaktował z Mojang, lub przejrzał e-mail, może masz inne hasło jednak, skoro dawno nie grałeś.

@down:

Rozmawiałem dokładniej z autorem tematu na GG, więc wiem jaki jest problem, a migracja mu nie działa, bo próbował.

343731479829004887779.png

Opublikowano

To przecież napisał, że próbował połączyć, jednak nie działa.

To pewnie zostałeś oszukany, ponieważ zdarzają się nieuczciwy sprzedawcy, oczywiście są też uczciwi. Konto pewnie już nie zadziała, skoro tak wygląda sytuacja.

Jednak ja bym się jeszcze skontaktował z Mojang, lub przejrzał e-mail, może masz inne hasło jednak, skoro dawno nie grałeś.

Ja pierdolę, ty znasz angielski swoją drogą? I skąd masz tego moda?!

@TOPIC

Wyemigruj swoje konto na mojang.com. Od teraz będziesz musiał w launcherze logować się za pomocą emaila, nie nicku z gry :)

Opublikowano

Po prostu kupiłeś premium dość dawno a Mojang wprowadził opcję migracji kont, również miałem taką stytuacje. Wystarczy założyć konto na oficjalnej stronie mojangu ;)

76561198004076728.png
Opublikowano

też miałem taki problem ; - ;

10 / 20 / 30 / 40 / 50 / 60 / 70 / 80 / 90 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 400 / 500 / 1000

Opublikowano

Po prostu kupiłeś premium dość dawno a Mojang wprowadził opcję migracji kont, również miałem taką stytuacje. Wystarczy założyć konto na oficjalnej stronie mojangu ;)

Jak możesz wejdź na GG ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...