Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Allplayer problem (kodeki)

waiktor

Pytanie

Opublikowano

Witam!
Mam problem związany z odtwarzaniem filmów oraz muzyki wygląda to następująco:
Gdy włączam jakąś muzyka pisze brak kodeków  na yt to jest tak ze filmik sie włącza i odrazu wyłącza co mam zrobić ?
Mój antyvirus prawdopodobnie usónął kodeki ponieważ uznał ze są to wirusy
Prosze o pomoc
Dziękuje i Pozdrawiam

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma sensu bawić się w jakąś zabawę z kodekami i tak dalej.

Zainstaluj najlepszy odtwarzacz, który odtwarza wszystko i jest darmowy a mowa o VLC Media Player. I nie ma tam żadnych kodeków i takich pierdół. A do muzyki użyj wbudowanego w system odtwarzacza ;)

A co do przeglądarki sprawdzałeś na innej, sprawdzałeś czy wtyczki włączone i zainstalowane...

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Na yt na każdej z przeglądarek pisze ,,An error occurred,please try again later.
Po sprubowaniu ponownie tak samo jest i co chwile rozdzielczość skacze
Po otworzeniu muzyki na vlc muzyka leci ale niesłychać kompletnie nic

Opublikowano

Coś się musiało konkretnie spierniczyć hhmmm

Co ja bym zrobił to przywrócił system o parę dni wstecz kiedy jeszcze działało. Wpisz w systemową wyszukiwarkę przywracanie systemu jak już rozpoczenisz proces będziesz miał do wyboru daty do kiedy przywracasz system. 

Ta opcja nie rusza plików, przywraca tylko ustawienia w systemie i usuwa zainstalowane programy (chyba) nie pamiętam dokładnie. Zrób i pisz czy coś pomogło.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...