Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto na magu ?

mocnny123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wita mam maga 71lvl mam tam wszystkie sp resy wróżki itp oraz dywan i mam łuka 58lvl ponad 50 job na norm i 3 sp.I moje pytanie jest czy grać nadal na magu warto ogółem ? czy przerzucić się na łuka  i czy zrobić wk czy kupic bo na moje to lepiej zrobić wk a za nd kupie oblecha.To kim grać ?

Opublikowano

Jak se zmienisz eq, pozostań na magu. Ja ci jednak polecam łucznika. Dobry do expa itd. Ale później na gdzieś 90lvl+ to mag najbardziej wymiata.

Opublikowano

Jak masz chęci to tak , nie raz grałem na magu wbiłem 3 sp +5 , resy wszystko i grałem na innej postaci . Nie znudzi Ci się wtedy NosTale :D .

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Idz na łuka. Mag ssie. Na 88 lv łukiem ciskam magów 90+ (nie wspominając  o tych -90 bo to już pestka). I gówno prawda, że mag na 90 kosi. Mój kumpel, mag 94 lvl przenosi się na łuka, bo... mag dostaje w dupe. Wk czy blade nie ma z nim problemu.chyba, że chcesz TYLKO expic, robić misje, rajdy. Na glace jeszcze ujdzie bo tam mozna sie wybuffac. Jesli chodzi o arene to nie ma po co siedzieć na magu.

Opublikowano

@up

To ciekawe jakie miał resy i eq :)

@Topic

Jeśli masz dobre sp typu posek 99j+9 to zostań na magu bo jak masz dobre eq na 90lvl z jakas fajna oslo to wtedy poskiem kosisz a ty jestes trudny do zabicia (banka wodna czy jakos tak). Łuk może fajny ale jak masz wk bo bez wk nigdzie cie nie wezmą. Do pvp 1v1 Łuk jest lepszy ale na glacke/arenki Mag bo łukiem niewiele zrobisz zwłaszcza że posek ma tego skila co usypia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...