Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vel'Koz - Pierwsze wrazenie

IdleSolution

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem sobie Talona, no ok. Ide zagrać normala na mida. Patrze VelKoz myślę sobie gg, wp. Do 3 lvla obijał mnie. Po 3 levelu na combo pół HP leciało. Po 6 lvlu kill na combo ;)

Miałem go kupić, ale zrezygnowałem :D

Na5tyczek_eune_10_6.png

Opublikowano

Kupiłem sobie Talona, no ok. Ide zagrać normala na mida. Patrze VelKoz myślę sobie gg, wp. Do 3 lvla obijał mnie. Po 3 levelu na combo pół HP leciało. Po 6 lvlu kill na combo ;)

Miałem go kupić, ale zrezygnowałem :D

A czego ty się spodziewałeś? Talon to pogromca nowych championów, jak ktoś wymasteruje vel'koz'a to cie zniszczy. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Vel'Koz sam w sobie jest może i ciekawą postacią, aczkolwiek nie mam przekonania co do tego, czy go kupię. Na niektóre postacie może i jest OP, ale znajdą się tacy, co Baronem go zniszczą. Jak to zawsze bywa, mocna postać na początek, potem nerf i nie ma grania :) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Grałem na niego na midzie(2 lvl więcej) rengarem i nie miałem większego problemu z wygrywania wymian, 2x E brało więcej niż jego burst, nie miałem żadnego magic resist, jedynie doran's blade. Ale to pewnie dlatego że ludzie nie ogarniają go jeszcze, tak samo jak było z Lucianem, na początku był gównem, teraz jest w top 5 adc. 

@Byłem 2 lvl'e do tyłu ponieważ zszedłem z bota ponieważ nasz mid dostał dc.

Opublikowano

Vel'Koz sam w sobie jest może i ciekawą postacią, aczkolwiek nie mam przekonania co do tego, czy go kupię. Na niektóre postacie może i jest OP, ale znajdą się tacy, co Baronem go zniszczą. Jak to zawsze bywa, mocna postać na początek, potem nerf i nie ma grania :)

Pierdolenie. Na przykład Lucian po wyjściu był uważany za gówno, teraz siedzi w god tierze. Podobnie z yasuo, na początku uważany za gówno a teraz carry'uje gry. 

@Dopóki nie dostanie buffa na przeliczniki i nerfa na ulta to nim nie gram, nie lubię postaci których dmg opiera się tylko na jednym skillu z dużym cd łatwym do zatrzymania.

Opublikowano

Pierdolenie. Na przykład Lucian po wyjściu był uważany za gówno, teraz siedzi w god tierze. Podobnie z yasuo, na początku uważany za gówno a teraz carry'uje gry. 

@Dopóki nie dostanie buffa na przeliczniki i nerfa na ulta to nim nie gram, nie lubię postaci których dmg opiera się tylko na jednym skillu z dużym cd łatwym do zatrzymania.

XDDD. Jego Q tyle ciora, że sobie nie wyobrażasz.. A jego podrzut? Z Yasuo ultem wygrywa TF..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...