Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PentaKill Jinx

KociaczekKC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że ta penta nie jest jakaś op jp itd. ale cóż można wymagać od 15lvl'u, a tym bardziej jak gram championem którego nie ogarniam :D

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

Heh no przeciwny team był pewny wygranej, akali jakieś 10minut przed tym pentakillem pisała żebyśmy się poddali bo oni to na 100% wygrają, więc wystarczył dobry focus na nią, co nie było trudne, bo zbyt przeciwnej drużynie zależało na wygranej i chcieli za wszelką cenę zniszczyć tego ostatniego turreta, zamiast zrobić co powinni czyli: Focus adc i apc.

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...