Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zaktualizowany Autokiller data037.kom

Nikolaj00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedyny minus hacka to ze musimy byc calkowicie sami nawet w miescie bo jak ktos bedzie obok nas nawet w miescie to pojawia sie mobki  

(grzybki).

Opublikowano

Jedyny minus hacka to ze musimy byc calkowicie sami nawet w miescie bo jak ktos bedzie obok nas nawet w miescie to pojawia sie mobki  

(grzybki).

Data skopiowana z innego forum, i do tego "zaktualizowana" -.- .Tej daty nie trzeba aktualizować, więc to ci nie wyszło. Druga sprawa to te grzybki, widzimy je tylko my, więc w mieście możesz stać koło kogokolwiek  :rolleyes:.

http://oi60.tinypic.com/14twrhv.jpg

s2sk00.jpg

Opublikowano

Po pierwsze to data nie jest skopiowana z innego forum tylko code ktore trzeba podmienic w prawie wszystkich plikach lua w data037 wszystkie pliki sam podmienilem jedynie uzywajac tego code co zajelo mi sporo czasu wiec wypraszam sobie osady o plagiat bo edytowalem date 037 z mojego folderu z elswordem a plik code mialem o ile sie nie myle z epvp lub gamekiller, ale dzieki za info co do grzybkow*

Opublikowano

Czy robiąc czasoprzestrzeń ( nie wyzwanie ) można dostać bana ?

Exp też daje za zabijanie potwory ?

Opublikowano

Za zabite moby na planszech daje expa a co do henira mozna robic ale "normal" nie radze robic wyzwania bo dostanie sie bana wlasnie dzisiaj widzialem 3 osoby na tablicy ktore ukonczyly henira w 9 min 20lv i pewnie sie porzegnaja z kontami moge dodac jeszcze ze na henira mozna uzyc hacka na dacie 035 dzieki ktoremu zalicza sie henira w niecala minute.

Opublikowano

Za zabite moby na planszech daje expa a co do henira mozna robic ale "normal" nie radze robic wyzwania bo dostanie sie bana wlasnie dzisiaj widzialem 3 osoby na tablicy ktore ukonczyly henira w 9 min 20lv i pewnie sie porzegnaja z kontami moge dodac jeszcze ze na henira mozna uzyc hacka na dacie 035 dzieki ktoremu zalicza sie henira w niecala minute.

Moglbys tego hacka co henira w minute robisz podeslac?

Opublikowano

@Miiami: Może przeczytaj jakiś tutorial zanim zabierzesz się na cheatowanie. np.

http://www.mpcforum.pl/topic/1063040-tut-bypass-dla-zmiany-plikow-kom/

zwróć szczególną uwagę na punkty od 2 do 5.

(jestem idiotką xD

ok, już próbuję :) jak zadziała to będziecie moimi bogami ;-;

nie, ciągle to samo ;_; zrobiłam ten skrót z tym "kodem" odpalam ale ciągle chce mi się robić ta aktualizacja daty :(

07309620751993780416.png

Opublikowano

Mi też niestety nic robię wszystko jak w poradniku :[

Robię wszystko po kolei ale jak się zaloguje, przy wybieraniu postaci wywala mi gre pod pretekstem braku polaczenia z internetem :P

Opublikowano

Być może działa tylko niech ktoś to wytłumaczy dlaczego jest tak a nie inaczej :P. Chyba, że znów patchowali :]

Opublikowano

Okej sprobuje to wyjasnic bo u mnie dziala ^^ nie jestem zbyt dobry  w tlumaczeniu ale mniejsza z tym no to jedziem ;) 

Pobieramy plik data037

Pobieramy Fiddler 2

Zapisujemy sobie orginalny checkkom i pathinfo w jakims folderze na pulpicie najlepiej zeby potem tego nie szukac

I teraz tak : w checkkom podmieniamy plik Sha I w pathinfo tez robimy zmiany tak jak na zdjeciach aby podmienic pliki potrzeba nam Notepad++

PLIK SHA - 64B9E92121DE0359075765A6284026937E81AA7D 

Teraz ustawienia fiddlera wystarczy przeciagnac nasze pliki checkkom i pathinfo do naszego fiddlero po czym zaznaczamy Save

Na koncu podmieniamy nasz plik data037 w miejsce orginalnego a znajdziemy go w naszym folderze z elswordem .

Jak juz to wszystko zrobimy nie zapominajmy zeby hack zadzialal najpierw odpalamy fiddlera potem elsworda

1393591681-U1105786.jpg

1393591797-U1105786.jpg

1393592069-U1105786.jpg

Opublikowano

Wydaje mi sie ze odkrylem twoj problem Client aktualizuje Ci date036 poniewarz plik Sha nie pasuje z data tak mi sie wydaje ;)

możliwe, jak tylko będę w domu to spróbuję :D 

07309620751993780416.png

Opublikowano

@Nikolaj00: Ze skrótem wystarczy tylko podmieniać plik "checkkom.xml". Poza tym prościej jest kontrolować aktualizacje, bo sam musisz odpalić lunchera.

@Miiami: Na pewno podmieniłaś SHA1 zmodyfikowanego pliku ".kom"?

Opublikowano

Na pewno podmieniłaś SHA1 zmodyfikowanego pliku ".kom"?

W tym notepad++ podmieniłam ten checkkom, wrzuciłam do fiddlera, pozaznaczałam te dwa "ptaszki" kliknęłam "Save" i odpaliłam elsa. No ale nie działa xD

07309620751993780416.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...