Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yasuo shield

BuBusio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie ten nerf nie jest zbyt odczuwalny. Wystarczy kupować przedmioty ofensywne typu: Tarcza Omena ( Jakoś tak) lub Całun Banschi :)

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Nie odczuwalne, kupujesz kose, nieskończoności i już masz wystarczający dmg. Resztę możesz lecieć pod defa i będzie dobrze.

Tak więc nadal yasuo jest świetnym championem.

928011413476457403957.png

Opublikowano

Nie oszukujmy się. tarcza -200 pff to nic, i tak działała przez 2s po czym od nowa się ładuje. tera wynosi 400 wiec 1skila lub 2hity nadal zablokuje ;D nerf moim zdaniem prawie wgl nie odczuwalny. Oby nie zmniejszyli pasywki z % na kryta w next patcha.... pozdrawiam.

Opublikowano

To było pewne że dostanie nerfa, ale dalej op! : )

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Opublikowano

Nie oszukujmy się. tarcza -200 pff to nic, i tak działała przez 2s po czym od nowa się ładuje. tera wynosi 400 wiec 1skila lub 2hity nadal zablokuje ;D nerf moim zdaniem prawie wgl nie odczuwalny. Oby nie zmniejszyli pasywki z % na kryta w next patcha.... pozdrawiam.

Wątpię w nerfa na kryta. To jest jego taka główna siła i jak to dostanie nerfa mam 95% prawdy, że ludzie przestaną nim grać...

Opublikowano

Yasuo, jak 90% nowych postaci jest na początku OP. Jest to lekki nerf i dodatkowo tarczy, która była mocno przesadzona. Teraz Yasuo musi uważać, jak ją wykorzystuje. Poza tym to postać stawiająca głównie na dmg, więc dobrze, że ją osłabili. Co do samej tarczy, to została osłabiona głównie w mid i end game, początkowe wartości prawie nie zmienione. 

Wydaje mi się, że lekko ale to naprawdę lekko obniżyć jego przelicznik ad do skilli i będzie dobrą postacią i wygrane nim będą bardziej zależały od umiejętności gracza. 

Nova    tnXkN4Y.png    Regna

Opublikowano

Yasou z randuinem :D. Na nim buduje się jeden jedny przedmiot defensywny. I to jest GA,lub bansshe. A yasou jest.dalej broken czekam ma następne nerfy.

Opublikowano

up. Może mi powiesz, że w każdej grze kupujesz na niego GA nawet jak nie ma postaci AP to cie wyśmieje xD  Itemy defensywne kupujesz sytuacyjnie :v

Opublikowano

Hahaha no dokładnieGA kupuje się dla pasywu. Same statystyki są przecież słabe. I itemy defensywne na asasynach i adc są sytuacyjne ale masz do wyboru 3 GA bansshe i ten miecz który robi się z qss.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...