Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Straszny problem ):

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko wiem drecze was ale mam dwa problemy straszne nie moge sobie z nimi poradzic :( a wiec

1. jak daje dostep do komendy graczowi /kits tools  w permissionex to oks gracz ma dostep ale wtedy rangi nie ma w grze a przed mial [Gracz] i dodam ze w notepadd. to co dodaje jest na czerwono :(

2. mam problemik z tekstami na serverze ponieważ nie raz sa po polsku nie raz po angielsku  komunikaty odnosne zabicia przez graca,moba itd 

Chcialbym miec te komunikaty po polsku oraz 'joined the game' 'leave the game' po polsku poratuje ktos pomyslem ? 

aa zapomnialbym jesli gracz dostaje rzekomo ten /kits tools i np. jeszcze raz chce czas jest 10min ale to akurat wiem jak zmienic bo sobie zmienilem ale jest tma cholerny blad ktos popelnil ' nie mozesz wzsiac kolejnego zestawu przez %%%% ' jak to zmienic? ma byc wziac

za pomoc chetnie lajkuje

Opublikowano

W permissions.yml musisz dawać spacjami nie tab'ami.

I komenda jest inna wtedy :3 /kit tools

@edit

Co do tego "wziąść" to to jest cholernie wkurzające (przynajmniej dla mnie). Odpalasz plik "essentials.jar" przez WinRar, szukasz pliku "messages-pl" odpalasz i wyszukujesz "nie mozesz wzsiac". Zmien jak bedziesz chcial. WAŻNE! WYŁĄCZ SERWER PRZED TYM!

#teams4bal

Opublikowano

sluchajce panowie dalem wam po lajku za probe pomocy lecz mi glownie chodzi o permissions daje po spacjach ta uprawnienia a one na czerwono sa i wtedy w grze nie mam rang :( what the fck?

Opublikowano

wiesz co, w permissjach musi być

- essentials.kits
- essentials.kit.nazwa_kita 

jak byś miał jakies problemy to na prv pytaj.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...