Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warlord Public Hook

ziolo129

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hack jak najbardziej działa :)

Żadna opcja nie crash'uje gry.

Leciałem już na nim godzinkę i nic.. śmiga jak trza :P

Jeżeli wam się ten hack w ogóle nie chce odpalić to proponuje ściągnąć (tak na próbę) tego nowego NetFramework'a v4 czy jak on się tam zwie..

Ja go mam i jakoś hack działa ;)

Edit :

#DOWN

Na Viście teraz będzie ciężko hacki odpalać - tak słyszałem od znajomego, który także robi hacki.. :unsure:

Tym oddycham na co dzień...

airsoft.JPG

Opublikowano

Hack jak najbardziej działa :)

Żadna opcja nie crash'uje gry.

Leciałem już na nim godzinkę i nic.. śmiga jak trza :P

Jeżeli wam się ten hack w ogóle nie chce odpalić to proponuje ściągnąć (tak na próbę) tego nowego NetFramework'a v4 czy jak on się tam zwie..

Ja go mam i jakoś hack działa ;)

To zależy głównie od systemu jaki posiadamy ja np.mam NetFramework v.4 oraz viste i mi nie śmiga :-[

Opublikowano

\robiłem re inteala (od nowa pobierałem)

bo każdy hack nie działał

a ten ledwo co się Hs załaduje crash ;/

@edit?: też mi oficialne forum z vipami (ItalianHack gz )

nie działa

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

gratuluje :) wreszcie pozadny hack (avg usuwalo mi dll dlatego mi nie chodzil...)

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Nowicjusz
Opublikowano

Mi tam dziala, tzn wszystko sie wlącza ale nie moge zadnej opcji wlaczyc (widze menu nie moge kliknac) jak ktos moze to help me :)

WarRock to Ja i pozostali gracze :D !!

Opublikowano

Mi tam dziala, tzn wszystko sie wlącza ale nie moge zadnej opcji wlaczyc (widze menu nie moge kliknac) jak ktos moze to help me :)

Znaczy nie wiesz jak włączać poszczególne opcje? Strzałkami góra/dól wybierasz opcje, a strzałkami prawo/lewo je włązcasz/wyłączasz.

@morfox

a zaznaczyłeś zgodność z xp i uruchomiłeś jako administrator?

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Nie chce mi się włączyć WarRock gdy tego hacka włączam. Pisze mi "Nie wysyłaj~~" itp :P Mógłbys wytłumaczyć albo cos? :>

8161.png
Opublikowano

Haczek świetny ;P .. ale ty nie jesteś jego autorem :D .. ale masz 5 za wstawienie .. jeśli komuś haczek z jakiegoś powodu nie działa .. pisać pm :D

PZDRO

I'm Radek47

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...