Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3

Pitagoras333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedna z 5 gier których nie mogę się doczekać:p

Na pewno zagram, ale czy zaraz po premierze to nie wiem, bo komp nie uciągnie mi nawet na mega low, więc muszę kupic nowego ;p

Opublikowano

Jak to jest na Red Engine to na pewno r9 270x uciagnie. Nawet oto sie nie martw. Zagrasz na wysokich/bardzo wysokich. 

Jedynie co katuje kartę graficzną w tej grze to uberpróbkowanie, ktore może wreście zoptymalizowali. Reszte ustawień ustawisz na max.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No ja się najbardziej boję wymagań, na kompa mam na razie odłożone 1500zł (mało) a ogólnie planuje na niego wydać 2000zł, czy jest tu ktoś kto się zna ? Starczy tyle żeby w Wieśka pograć ? 

Stary komp ledwo wiedźmina 2 na nisko średnich ciągnął:( 

Opublikowano

No ja się najbardziej boję wymagań, na kompa mam na razie odłożone 1500zł (mało) a ogólnie planuje na niego wydać 2000zł, czy jest tu ktoś kto się zna ? Starczy tyle żeby w Wieśka pograć ? 

Stary komp ledwo wiedźmina 2 na nisko średnich ciągnął :(

Za ok. 2100zł można kupić kompa z Radeon r9 270 i 4GB RAM. Później wystarczy dokupić jeszcze 4GB RAM i można grać na średnich.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

O składaniu kompa pod tą grę, będę myślał potem (jak zostaną ogłoszone oficjalne wymagania) bo chyba jeszcze nie zostały ?

Jeszcze nie. W sumie to premiery pewnie sprzęt komputerowy stanieje i na wysokich pograsz.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Ja myślę, że mój komp jakoś weźmie Wiedźmina 3 :D I myślę, że 3 będzie najlepszą częścią, gdyż twórcy nie robią tego na pałę(np. Diablo III, czy też Gothic III) i wiedzą co trzeba zrobić, a co jest już dobre. Trzeba tylko czekać i zbierać kasę :D 

Nova    tnXkN4Y.png    Regna

Opublikowano

Kacper z Regny ^^

Z niecpierpliwością czekam na Wiedźmina 3 - Przyznaje, wcześniejsze wersje pobrałem ;p, ale tym razem skuszę się na wersje pudełkową.

Opublikowano

Nie oczekiwałbym niczego nadzwyczajnego - przejechałem się już nie raz i nie dziesięć na obiecankach producentów (czy może raczej speców od marketingu ...) - także panów z CD Projekt RED . Czego to nie miało być w W2 ... . W każdym razie był mały świat, brak możliwości powrotu do lokacji odwiedzanych wcześniej, nie mówiąc już o niewidzialnych ścianach małej liczbie zadań pobocznych , itp . I co słyszę od speców w/w firmy o W3 ? Te same obiecanki + poprawa wymienionych niedoskonałości ... o jeszcze wyższych wymaganiach sprzętowych nawet nie wspominając. Zagram tak czy owak ale w następną "aferę" pokroju ME 3 na pewno nie dam się wciągnąć

Opublikowano

Wszystkie Wiedźminy to niemal najlepsze gry w.jakie grałem, to że jest mały świat to nie znaczy że jest zły.

@up Widząc po twojej wypowiedzi sądzę że nie jesteś zbyt zorientowany jeżeli chodzi o W3.

Opublikowano

Właśnie skończyłam po raz pierwszy Wiedźmina 2 i z niecierpliwością czekam na 3 część :P

Jestem ciekawa jak to się wszystko skończy, chociaż mam już dość paprania się w te polityczne sprawy. 

Tak czy owak liczę na to, że trójka będzie bardziej podobna do 1 części. System walki bardziej mi odpowiadał i jedynce i ogólnie cały interfejs.

58815786.jpg

Opublikowano

Właśnie skończyłam po raz pierwszy Wiedźmina 2 i z niecierpliwością czekam na 3 część :P

Jestem ciekawa jak to się wszystko skończy, chociaż mam już dość paprania się w te polityczne sprawy. 

Tak czy owak liczę na to, że trójka będzie bardziej podobna do 1 części. System walki bardziej mi odpowiadał i jedynce i ogólnie cały interfejs.

Mi się podobał w 1 większy świat. A przynajmniej takie miałem wrażenie. Obie części miały parę rzeczy do poprawy i mam nadzieję, że w tej będzie najmniej.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Właśnie się dowiedziałem, że data premiery gry została przełożona na luty 2015 roku :( :( :( :(

Pomyśl, że gra będzie jeszcze lepsza ;) .

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

I w tym roku nie ma co liczyć na godnego konkurenta dla Dragon Age: Inqusition... Bo mam wątpliwości co do Risen 3 Titan Lords.

Dzięki CDP, właśnie muszę znowu obejść się smakiem do Wieśka 3. Ale przynajmniej nowego piecyka kupię. :P

Opublikowano

lepsza gra załatana niż fail jak BF4... który pół roku po premierze dalej ma te same błędy... 
a może i dzięki temu dodadzą coś nowego ;)

a co do konkurencji, to jest przecież Dark Souls 2 ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...