Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Pytanie od laika

Krzysztof93k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zwracam się z prośba o pomoc szanownych forumowiczów. Mój brat(12l) gra namiętnie w tą gre od pewnego czasu na bodajże prv(nie znam się). Jest jakaś możliwośc by mu kupić Konto premium czy coś w tym stylu? I jak się to robi? Będzie to nagroda za dobre wyniki w nauce. Z góry dziękuje za Pomoc.

Opublikowano

Gift kupujesz na stronie

minecraft.net

Musisz się tam zarejestrować na nick, który ma mieć to premium i kliknąć "Get minecraft"

I tam piszesz wszystko ci każą, ale po angielsku pisze, a 2 sprawa gift kosztuje ok. 100zł :D

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Konto premium kupujesz na stronie minecraft.net tam sie rejestrujesz itd i tam jest buy minecraft kupujesz przez paysafecard,kartę kredytową lub paypal i już. Pobierasz launcher dla premium, na stronce tez ustawiasz skina jakiego tam twój brat chce i grasz!

sygnaturka.png
Opublikowano

Wchodzisz na minecraft.net

Następnie rejestrujesz się i klikasz Buy Now

Tam znów się rejestrujesz na stronie MOJANGU i masz formy płatności typu karta bankowa psc itp...

Potem przy wpłacie ustawiasz sobie nick i logujesz się danymi z MOJANGU nie .minecraft

@Edit Ile postów w 1 minute jeszcze jak zaczynałem pisać żadnego nie było ;#

Jeśli pomogłem daj LIKE ;3

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...